Emil Rengle a părăsit emisiunea Survivor abandonat de toţi prietenii. Primul concurent care pleacă fără celebrul salut de adio

2 martie, 2022
1 emil rengle jpg jpeg

Încă o eliminare din tribul Faimoşilor a avut loc marţi seară. În prima zi de primăvară calendaristică, parcursul lui Emil Rengle s-a oprit în celebrul concurs.

Din păcate pentru Emil, el şi-a atras antipatia masivă a colegilor, inclusiv a celor doi apropiaţi cu care obişnuia mereu să discute: Laura şi T.J.

Aceştia au făcut front comun împotriva lui, iar vorbe grele s-au aruncat atât la Consiliul de eliminare, cât şi pe Insula Faimoşilor. Laura Giurcanu a explodat şi a decis să le spună tuturor că, de fapt, prietenul ei Emil este un om fals, pervers şi manipulator. În felul acesta, toţi concurenţii din tribul roşu şi-au retras sprijinul şi prietenia faţă de Rengle, lăsându-l pe celebrul dansator siderat de evenimentele care se succedau cu repeziciune. Nici simpatia telespectatorilor nu a câştigat-o Emil, căci el a fost concurentul cel mai puţin votat. Asta a însemnat eliminarea lui. CRBL şi Zmărăndescu au răsuflat uşuraţi. Cătălin a refuzat inclusiv să-i strângă mâna lui Rengle la plecare, învinovăţindu-l de complot, intrigi şi de faptul că a fost penalizat cu exilul. Cu această ocazie l-a iertat pe T.J, mutând toată vina pe Rengle.

Deşi Emil a susţinut că Survivor este o experienţă care l-a schimbat, fosta lui amică Laura Giurcanu l-a asigurat că schimbarea a fost în rău. Iar Rengle a afirmat acid că Laura este încă ”o influenceriţă mincinoasă.”

Tensiunile au fost paroxistice, iar Rengle este primul concurent din acest sezon care pleacă efectiv hulit de propriul trib şi fără celebrul salut de luptă, care s-a strigat până acum la fiecare eliminare.

Faimoşii speră ca odată cu plecarea lui Rengle, liniştea şi pacea să revină în trib şi să înceapă şi ei să câştige, după ce în ultima săptămână, toate victoriile au aparţinut Războinicilor.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg