Emilia Popescu își petrece o parte din vară în Franța: „Nisa este a doua mea casă”

19 iulie, 2024

Pentru că e perioada vacanțelor, actrița dezvăluie în emisiunea lui Marius Manole de la Acasă TV că se pregătește să plece în Franța, pentru mai bine de două săptămâni.

Emilia Popescu 1 jpg

În ultimul episod din acest sezon al emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la Acasă TV, Marius Manole are o invitată cu totul specială: Emilia Popescu! Actrița dezvăluie telespectatorilor ce face înainte de un spectacol greu, ce o enervează la Ștefan Bănică, cum trebuie să fie partenerul ideal sau ce muzică ar dori să se cânte la înmormântarea ei. 

Pentru că e perioada vacanțelor, Emilia Popescu dezvăluie că se pregătește să plece în Franța, pentru mai bine de două săptămâni: „Pentru că Nisa este a doua mea casă”. De altfel, dacă ar renunța la teatru, acolo i-ar plăcea să și locuiască. „Aș vrea o casă la Marea Mediterană, în Franța. Când nu mai vreau să fac teatru”.

Până atunci, se bucură de propria casă, unde mărturisește că are o mulțime de lucruri decorative, care îi înfrumusețează viața. „Majoritatea obiectelor de la mine din casă sunt inutile, ador obiectele inutile pentru că ele înfrumusețează... Dacă e pe utilitate, este stilul minimalist. Am tablouri, pian, îmi plac obiectele mici, scrumierele de toate felurile, veiozele, lampadarele, mobila veche”.

Emilia Popescu mărturisește, în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”, și care este singurul lucru pe care nu l-a făcut la timpul lui. „Am luat carnetul de conducere la 38 de ani. Am avut accidente. Primul a fost în parcare. Poc! Când mă dau jos de la volan, îmi smulg părul din cap, plâng, îmi cer iertare și oamenii sunt foarte impresionabili. Odată, am ieșit de la un mall și nu am făcut bine la dreapta și am ciocnit o doamnă. Iar ea: „Vaaai, nu-mi vine să cred, Emilia Popescu! Nu contează, e de la firmă mașina!”. Foarte drăguți oamenii”.

Foarte discretă când vine vorba de viața personală, Emilia Popescu spune că lumea a aflat că a divorțat abia la opt luni după ce se întâmplase divorțul și crede că, dacă ar participa la un dating show, și-ar dori ca partenerul ideal să fie: „inteligent - inteligența e afrodisiacul cel mai puternic - , să aibă simțul umorului și să fie bun”. Mai mult, întrebată dacă ar renunța la aplauze pentru un bărbat, Emilia Popescu răspunde: „Un mare amor nu-ți cere niciodată să renunți la aplauze”.

Deși este o actriță extrem de apreciată și cu experiență, Emilia Popescu recunoaște că încă are emoții înainte de a urca pe scenă. „Acolo, în culise, înainte să fac primul pas, eu mă rog să nu se joace. Să se întâmple ceva și să nu intru în scenă! La „Un tramvai numit dorință”, începea cu 3-4 zile înainte să mă doară stomacul. Dar e un soi de bucurie în această suferință. Ca și cum te pregătești de o operație. Te taie cineva și nu e destulă anestezie. Cu toate acestea, trebuie să existe bucuria suferinței”.

Actrița crede că oricine poate fi educat să meargă la teatru. „Când se schimbă generațiile, vin copiii crescuți de părinții care mergeau la teatru. Și asta este ca spălatul pe dinți. Îi înveți de mici cu teatrul și cu concertele de muzică clasică și n-o să se mai sperie că muzica simfonică este muzică care se pune doar la înmormântări. Se pune și la înmormântări Chopin. Când oi muri, îmi pui și Chopin și Aznavour. Ține de educație. Acuma lumea merge la teatru, sunt sălile pline”.

Care sunt trăsăturile care o enervează la Ștefan Bănică, ce i s-a întâmplat într-un turneu în Italia și de ce nu a dorit ca fiica ei - acum în vârstă de 28 de ani - să devină actriță aflați de la Emilia Popescu, doar la „Întrebarea Mesei Rotunde”, în ultimul episod al sezonului, difuzat sâmbătă, de la 8.00, la Acasă TV.



Recente pe Ok! Magazine

Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (1) jpg
George și Amal Clooney, Profimedia (1) jpg
FotoJet Brad Clooney jpg
4BC922B8 24B6 4A08 9075 868894180002 jpeg
Cele mai sexy picioare de la Hollywood jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Ana Bodea și Valentin Butnaru foto OK Magazine DSC 7563 jpg
Angelina Jolie la Veneția GettyImages 2169311741 jpg
larry hagman jpeg
Victoria Beckham, Harper jpg
Ben și Jen, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Profimedia jpg
Angelina Jolie la Veneția FotoJet (2) jpg