Emily Blunt, din nou însărcinată! Primele poze cu burtica!

27 ianuarie, 2016
emily blunt insarcinata jpeg

Celebra actriţă şi soţul său, actorul John Krasinki, au primit o veste nemaipomenit de fericită: urmează să devină părinţi din nou! Cei doi actori mai au o fetiţă, pe nume Hazel, în vârstă acum de doi ani.

Emily este însărcinată din nou

Nici bine nu a terminat cu scutecele Emily Blunt că trebuie s-o ia iar de la capăt! Frumoasa actriţă britanică este însărcinată cu al doilea copil, după cum a confirmat un reprezentant de-al ei.

Cei doi mai au o fetiţă de doi ani

Din păcate, nu ştim încă când va naşte Emily sau cât de avansată este sarcina, însă în cele mai recente fotografii cu actriţa, surprinse la începutul lunii ianuarie la National Board of Review Gala, am putut remarca faptul că burtica de graviduţă se conturează deja.

Fotografii surprinse la începutul lunii ianuarie. Deja se vede puţin burtica

Cât despre fericitul tătic, acesta a declarat cu alte ocazii că experienţa de a fi părinte i-a schimbat perspectiva de a gândi: ”Este o oglindă legată de mine de acum. Ai pe cineva care te priveşte non-stop. Trebuie să dai un exemplu bun. (...) Încerc să devin o persoană mai bună, zi de zi. Îmi înţeleg părinţii mai mult acum. Îmi înţeleg mai bine soţia. Am realizat cât de norocos sunt să am lângă mine o persoană cu care rezonez 150%”.

Emily Blunt, pe de altă parte, a declarat în urmă cu ceva timp că maternitatea este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat: ”Nu ştii la ce să te aştepţi pentru că este cu totul şi cu totul altceva decât ai experimentat până în acel moment, e de nedescris...”

Emily şi Hazel, fetiţa de doi ani a cuplului

Despre Hazel, John a declarat că are deja o personalitate pregnantă: ”Mai are puţin şi împlineşte doi ani şi este genială. Vorbeşte mult, iar atunci când se referă la mine spune <<Unde este acel tătic?>>”

Emily Blunt şi John Krasinski şi-au început relaţia în noiembrie 2008. S-au logodit un an mai târziu, iar în 2010 a venit şi nunta, organizată în Italia, pe marginea lacului Como.

Sursa foto: Wenn / Instagram