Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară. Prezentatoarea a ajuns la spital

12 august, 2022
em81 jpg

Emily Burghelea, cea care i-a fost asistentă Mirelei Vaida și acum prezintă Vorbește lumea alături de Majda și Cosmina Păsărin, este însărcinată penru a doua oară.

Blonda a ajuns iari la spital după ce s-a simțit rău, apoi a dat minunata veste.

„Iubitul lui Emily ești gata pentru doi ? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, sunt însărcinată!O să mai avem un copil!”, a anunțat Emily Burghelea.

„Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau, de fapt, că familia noastră se mărește. Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo!”, a scris ea pe o rețea de socializare.

em83 jpg

Emily a născut anul trecut o fetiță și s-a confruntat cu depresia postnatală. “Cred că am nevoie de un psiholog. Aseară am trecut prin nişte clipe în care efectiv simţeam că nu mai pot şi ştiu că nici măcar nu trebuia să postez poza aia, doar că am simţit nevoie de afecţiune, de ajutor. Voiam ca toate prietenele mele să mă sune în acelaşi timp şi ca toată lumea să înţeleagă că nu mai pot. Vreau să vă zic că am plâns şi citind comentariile voastre. S-a instalat o presiune imensă asupra mea, odată cu începerea facultăţii, cu creşterea dinţilor Amedeei, odată cu toate lucrurile pe care le aveam de dus la bun sfârşit, grija pentru casă, grija pentru cei din jur, pentru tot”, spunea ea atunci.  

em53 jpg

Emily şi Andrei sunt împreună de trei ani. Cererea în căsătorie a venit pe neaşteptate. „Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putinţă. S-a gândit la toate detaliile! Nu ştiu ce am făcut să merit asta. Sunt copleşită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show şi a reuşit să mă lase mută! Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai şocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor şi nu aş fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct”, povestea  Emily.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG