Emily Burghelea şi-a dat demisia de la "Acces Direct". Asistenta a spus şi motivul pentru care a renunţat la emisiune

16 iunie, 2020
1 emily burghelea a demisionat jpg jpeg

Emily Burghelea, asistenta de la Antena 1, a surprins când a anunţat în direct la "Acces Direct" că îşi dă demisia. Ea a explicat şi motivul pentru care a luat această decizie neaşteptată. 

De câteva luni de zile o vedeam pe Emily Burghelea la Antena 1, în rolul de asistentă la  "Acces Direct". Mereu cu zâmbetul pe buze, ea le mulţumea partenerilor emisiunii, dar şi intervenea atunci când avea ceva de transmis. Iată că luni, pe 15 iunie, la sfârşitul programului, în ultimele minute, ea s-a adresat Mirelei Vaida: 

"Mirela, tu ştii că Viorel o agresează pe Veronica şi noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…", a spus ea făcând referire la cazul social pe care emisiunea îl prezintă de luni de zile. Pe Instagram, aceasta a venit cu completări: "Ultima poză făcută în acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană că o femeie să ne spună că este agresată şi noi să fim obligaţi să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta şi îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău dar nu pot să tac. A fost o experienţă frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze. Atât am avut de zis... La revedere!"

Aceasta a fost menţiunea sa, părerea ei, iar, până acum, postul Antena 1 nu a venit cu declaraţii sau completări despre demisia asistentei de la "Acces Direct". Probabil vor veni cu menţiuni oficiale în curând.

Reacţia Mirelei Vaida după ce Emily Burghelea şi-a dat demisia în direct

Mirela Vaida a încercat imediat să o liniştească pe Emily Burghelea. Prezentatoarea a luat atitudine, i-a adresat câteva cuvinte acesteia: "O agresează? Am înţeles, linişteşte-te şi tu. Am înţeles, linişteşte-te şi tu. O să vorbesc imediat…".

Cine este Emily Burghelea? 

Emily Burghelea are 21 de ani şi a devenit celebra în România după ce a participat la emisiunea "Bravo, ai stil!" de la Kanal D. În 2018, Emily a trecut şi pe la Şcoala de Ucenice a matinalilor Răzvan şi Dani de la Antena 1, dar nu a primit un post de ucenică.

În afară de iubirea pentru televiziune, Emily Burghelea este pasionată de haine, de fashion, de modă. A creat şi o linie de articole vestimentare pe placul ei, pe Instagram, acolo unde are peste 200.000 de fani, le promovează. 

14 emily burghelea la bravo ai stil jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate