Emily Ratajkowski nu se dezminte! A pozat din nou topless şi a strâns milioane de like-uri

22 august, 2018
Emily Ratajkowski topless instagram jpeg

De-a lungul timpului, Emily Ratajkowski a demonstrate că este lipsită de inhibiţii şi că nu dă doi bani pe ce crede lumea despre ea.

image

Deşi se presupunea că, odată cu nunta din iarna acestui an, Emily va deveni fată de casă şi nu va mai poza goală, iată că lumea s-a înşelat. Mariajul cu producătorul de film Sebastian Bear-McClard pare să o fi făcut şi mai inventivă pe vedetă, iar imediat după căsătorie, când erau în luna de miere, Emily Ratajkowski a postat pe internet mai multe fotografii în care apare complet goală. Fotografii realizate chiar de soţul ei!

De atunci şi până acum, ea a continuat cu pozele provocatoare, iar astăzi şi-a bucurat din nou fanii de pe Instagram: a postat o imagine în care apare topless. În fotografie, Emily îşi acoperă sânii cu mâinile, însă acest lucru nu i-a oprit pe internauţi să-I dea like la poză. În doar cinci ore de la postare, imaginea cu Emily Ratajkowski a strâns un milion de like-uri!

image

În urmă cu un an, vedeta se plângea în presa din Australia că oamenii nu vor să lucreze cu ea, pentru că este prea sexy şi are sânii prea mari: „Mi se întâmplă de multe ori să mi se spună că sunt prea sexi. Oamenii nu vor să lucreze cu mine, pentru că am sânii prea mari. Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat, care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunaţi dacă sunt mari, sunt minunaţi dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?“.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg