Eminem e de nerecunoscut! Artistul şi-a lăsat barbă!

27 iunie, 2017
eminem jpg jpeg

Fanii internauţi nu l-au recunoscut! Ne-a obişnuit cu părul oxigenat şi n-a purtat niciodată barbă, aşa că înfăţişarea lui din prezent a fost cu adevărat surprinzătoare chiar şi pentru cei mai devotaţi fani ai săi!

Look-ul cu care ne-a obişnuit în atâţia ani

Prezent la premiera filmului ”The Defiant Ones”, din Los Angeles, Eminem a trecut neobservat, graţie schimbării fizice prin care a trecut în ultima vreme. Artistul în vârstă de 44 de ani arată complet diferit faţă de acum câţiva ani, când se impunea pe scena muzicală drept unul dintre cei mai talentaţi rapperi.

Eminem (mijloc), complet transformat

Eminem, al cărui nume real este Marshall Mathers, a postat de la acel eveniment o fotografie, în care apare alături de Kendrick Lamar şi Dr. Dre. Cum era de aşteptat, la câteva momente după ce postarea a fost făcută publică, fanii au lăsat nenumărate comentarii, lăudându-l pe artist pentru schimbarea fizică.

Aceştia au apreciat că şi-a lăsat barbă şi că nu şi-a mai vopsit părul, având, astfel, ocazia de a-l vedea natural. ”Iubesc faţa nebărbierită a lui Eminem”, ”E atât de drăguţ cu barbă”, au fost doar câteva dintre comentariile din mediul online.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg