Emisiune nouă la Prima TV! Giulia va fi una dintre gazdele show-ului "Hai cu fetele"

17 februarie, 2021
1 hai cu fetele emisiune noua prima tv jpg jpeg

Hai cu fetele! va duce divertismentul din timpul zilei la un alt nivel, oferind 4 păreri diferite despre problemele şi dilemele cu care se confruntă femeia de astăzi. Ioana Petric, Giulia, Gabriela Marin şi Diana Bart vor fi acele femei care vor aborda într-un mod fresh subiecte care preocupă femeia modernă.

”O emisiune de atitudine, cu atitudine. Ne dorim să fie un program curat, fără circ, fără can-can, mesajul nostru fiind "hai că se poate!". Sunt sigură că vom fi gaşca din care telespectatoarele îşi vor dori să facă parte. Şi chiar dacă subiectele abordate vor fi în mare parte de interes feminin, nu vă faceţi griji, sunt bineveniţi şi domnii . Vorba aceea, este o emisiune pentru femei, bună dacă o urmăresc bărbaţii.” spune Ioana Petric, una dintre protagoniste.

Cele 4 vor aborda teme diverse şi relevante într-o manieră relaxată şi fresh. Combinând divertismentul cu subiecte de interes pentru comunitatea feminină, Hai cu fetele! este emisiunea de la Prima TV în care se va regăsi, din 1 martie, fiecare telespectatoare. Diana Bart, cunoscuta prezentatoare de la Flash Monden spune că îşi dorea de mult un proiect nou: "Este fix formatul care îmi place pentru că este dinamic şi sunt convinsă că vom face un show de calitate, un show ca între fete care nu va plictisi niciodată. Avem şi multă informaţie pentru că avem nevoie şi de asta, nu doar de râs şi de voie bună".

Actriţa Gabriela Marin spune “Toate patru, eu, Ioana, Giulia si Diana, avem personalităti foarte diferite însă când ne întâlnim ne completăm într-un mod spectaculos de bine. Fiecare adaugă sare şi piper emisiunii care va fi un “afternoon delight” pentru toate doamnele şi domnişoarele, dar şi pentru domnii care doresc să intre în misterele eternului feminin, pentru a ne înţelege mai bine pe noi, aceste entităţii sublime numite femei.”

În acest timp, Giulia spune că şi-a dorit un asemenea show: “Daca m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aş fi răspuns că aş vrea să mă întorc la radio şi televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani şi mă leagă amintiri frumoase de fiecare producţie la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câţiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele. Hai cu fetele! este un  proiect la care abia aştept să particip cu atât mai mult cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei. Deşi probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care oamenii să nu le ştie despre mine, sunt absolut convinsă că îi pot surprinde plăcut şi cu proiectul Hai cu fetele!. Abia aştept să ne vedem la Prima TV!”

Foto: Prima TVRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg