Emma Stone & Dave McCary, totul despre iubirea lor discretă: „Nu era nimeni de faţă şi totul a fost foarte romantic“

7 martie, 2021
1 emma2 jpg jpeg

Actriţa de 32 de ani aşteaptă primul copil, după nici jumătate de an de mariaj misterios şiii... nu ştim exact câţi ani de relaţie la fel de misterioasă. Cine este bărbatul care îi stă alături?

Emma Stone l-a cunoscut pe Dave McCary în 2016, atunci când el i-a regizat sketch-ul interpretat de ea în emisiunea Saturday Night Live. În luna decembrie a acelui an, ea a fost gazda ce­lebrului show TV american. În vârstă de 35 de ani, Dave este mult mai puţin în lumina reflec­toarelor decât soţia lui. De fapt, nu este deloc în atenţia publicului. Practic, el este omul din spatele camerelor de filmare - iar acest lucru pare să fi fost o componentă stabilizatoare în cuplul lor. Foarte curând de la acel Saturday Night Live, cei doi au fost văzuţi împreună la premiera filmului lui, Brigsby Bear. Asta nu în­seamnă că relaţia lor a decurs cât se poate de lin.

Extrem de discreţi, cei doi par să fi ascuns un hop important în relaţia lor. Pe tot parcur­sul anului 2018, Emma şi Dave nu prea au fost văzuţi deloc împreună - în schimb, ea a fost zărită la cină cu fostul iubit, actorul Andrew Garfield, în ipostaze intime. Iar acea cină în doi a fost motiv pentru a se scrie că s-au îm­păcat. Aşadar, e foarte posibil ca Emma să se fi despărţit o perioadă de Dave. Dar chiar la începutul anului următor, în ianuarie 2019, lu­crurile s-au schimbat din nou: Emma şi David au fost împreună la Golden Globes After Party de la Beverly Hilton Hotel, petrecând alături de Rachel Weisz şi Daniel Craig. Iar în acelaşi an, pe 27 ianuarie, au apărut pentru prima dată oficial ca pereche pe covorul roşu, la Screen Actors Guild Awards. Iar anul a decurs perfect pentru ei, în decembrie anunţându-şi logodna - după o cerere în căsătorie făcută ca la carte, unde credeţi? Dave a îngenuncheat în faţa Emmei într-unul dintre birourile clă­dirii în care se realizează Saturday Night Live, acolo unde s-au cunoscut. „Nu era nimeni de faţă şi totul a fost foarte romantic“, a dezvăluit o sursă.

3 ema1 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 emma2 jpg jpeg
3 ema1 jpg jpeg

Apropiaţii şi admiratorii Emmei au aşteptat nunta - dar anul 2020 a adus pandemia, aşa încât au preferat să amâne evenimentul. Apa­rent. În realitate, pentru acest cuplu super-discret pandemia a fost cortina perfectă pen­tru o ceremonie în taină şi pretextul perfect de a se lipsi de oboseala şi tam-tam-ul unei nunţi de amploare. Aşa că în septembrie anul trecut aflam că cei doi şi-au unit destinele în secret. Iar pe fast forward, luna trecută venea şi vestea că Emma aşteaptă primul ei copil. „Este foarte fericită şi nerăbdătoare să devină mamă. Arată minunat, străluceşte“, comen­ta un apropiat, în lipsa declaraţiilor oficiale de cuplu. Nici nu e de mirare - ea nu are conturi de socializare media, iar el postează extrem de rar pe Instagram. „Dave este un tip foarte cu picioarele pe pământ. Majo­ritatea prietenilor lui sunt oameni pe care-i cunoaşte din copilă­rie, iar Hollywoodul nu i s-a urcat deloc la cap. Este foarte creativ şi funny, iar el şi Emma au multe în comun“, a comentat un apropiat. Ei se înscriu în acest trend al cuplurilor care ca­ută o relaţie cât mai discretă şi firească - fără supra-expunere, momente bombastice şi co­municare excesivă despre viaţa intimă. Pen­tru că, nu-i aşa, luxul suprem este să te bu­curi de succes, dar şi să poţi, în acelaşi timp, să ieşi în papuci, ciufulit, până la alimentara din colţ... De fapt, acest fenomen al discreţiei totale în privinţa evenimentelor esenţiale din vieţile vedetelor, cum este căsătoria, sarcina şi naşterea unui copil, a crescut semnificativ în timpul pandemiei, care n-a făcut decât să le mascheze perfect intimitatea.

„Dave o susţine total în carieră şi se bu­cură de succesul ei fără urmă de gelozie sau competiţie. Iar asta e o calitate foarte importantă în ochii Emmei“, spune aceeaşi sursă, lăsând să se înţeleagă că aceasta ar fi putut fi o problemă în relaţia ei trecută cu An­drew Garfield, care i-a fost partener în filmul The Amazing Spider-Man din 2011. Pe de altă parte, perechea nu e lipsită de cârcotaşi care spun că Dave îşi doreşte să se lanseze ca re­gizor de lungmetraje folosindu-se de conexi­unile şi faima Emmei - mai ales că, din 2019, a plecat de la Saturday Night Live. În plus, există şi o diferenţă de avere - Dave are doar vreo 2,5 milioane de dolari în conturi, în timp ce Emma a adunat peste 30 de milioane de dolari. Asta lăsând deoparte reuşitele ei răsunătoare în actorie: a câştigat Oscarul în 2017 pentru ro­lul principal din musicalul La La Land şi a mai fost de două ori nominalizată la trofeu pentru rolurile secundare din Birdman, în 2015, şi The Favourite, în 2019. Emma este, fără îndoială, pe cai mari la Hollywood şi asta nu poate să fie decât bine pentru Dave. Iar cârcotaşii care consideră că Dave nu ar avea o cariera pe mă­sura celei pe care o are partenera lui pot privi înspre perechi care au alcătuit power-cou­ple-uri, precum Angelina Jolie şi Brad Pitt. De multe ori, doi parteneri egali ca faimă şi suc­ces nu reprezintă garanţia unei relaţii de suc­ces. Din contră. În plus, un astfel de cuplu va fi mereu urmărit cu aviditate de public - ceea ce este exact ce nu îşi doresc Emma şi David. Pentru actriţa născută în Arizona, care merge la audiţii pentru diverse roluri încă de la vâr­sta de şapte ani, faptul că David nu este vreun sex simbol hollywoodian venit la pachet cu o armată de paparazii aduce în viaţa ei exact acel contrabalans de care are nevoie. Iar o dovadă în plus a discreţiei este că... nu se ştie exact nici în ce lună este însărcinată. Dar imaginile cele mai recente ne-o înfăţişează într-o etapă avansată a sar­cinii, aşa că aşteptăm veşti despre naştere în martie sau aprilie.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg