Emma Watson între rolul din Cenuşăreasa şi întruchiparea lui Belle

18 ianuarie, 2017
beautybeast png

Emma Watson a refuzat rolul din filmul Cenuşăreasa, chiar înainte de a accepta să fie protagonista filmului Frumoasa şi Bestia.

image

Trailerul filmului " Beauty and the Beast" arată clar că Emma Watson a fost făcută pentru rolul Belle care îi vine ca mănuşă. Se pare că nu este prima propunere de a juca într-o animaţie,  Emmei i s-a oferit şansa de a întruchipa o altă prinţesă Disney cu puţin timp înainte de a accepta să fie Belle în pelicula care va apărea în cinematografe anul acesta.

Watson a dezvăluit că ar fi putut fi Cenuşăreasa în noua viziune de poveste creată de Kenneth Branagh, dar a refuzat pentru că nu credea că rolul acestei prinţese i se potriveşte " Nu ştiam că vor să filmeze Frumoasa şi Bestia atunci când am refuzat rolul Cenuşăresei", a dezvoluit Emma într-un interviu acordat revistei Total Film. " Când mi-au oferit rolul Frumoasei, am simţit că eu şi acest personaj avem ceva în comun şi că rezonăm, ceea ce nu am simţit în cazul propunerii anterioare. Ea este curioasă, iubitoare şi deschisă, iar acesta este genul de personaj pe care vreau să-l întruchipez", a adăugat Emma.

image

Se pare că viziunea ei feministă asupra Bellei şi-a pus amprenta şi în film, întrucât Emma a confirmat faptul că povestea a fost uşor adaptată, astfel încât prinţesă să fie creatoarea bestiei, şi nu tatăl său " Am zis că nu sunt atât de multe informaţii sau detalii despre începutul poveştii şi despre activitaţile Bellei,  aşa că am creat o poveste despre ea, că ar fi inventat o maşină de spălat, aşa că, în loc să spele hainele la mână, timpul să şi-l petreacă citind. Aşa am reinventat-o pe Belle", a spus Emma.

Încă o dovadă că Watson este alegerea potrivită pentru această nouă peliculă. Premiera filmului va avea loc în România pe 17 martie.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg