Emoții mari pentru Andreea Marin! Fiica ei a intrat în ultimul an de studii în România

3 septembrie, 2024

Violeta Bănică știe încă de pe-acum că urmează să-și continue școlarizarea în străinătate.

Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg

Ieri, părinții ai căror copii au început școala în sistem privat, au trăit emoțiile primei zi din an. Aceleași emoții le-a trăit și Andreea Marin atunci când și-a însoțit fiica, așa cum o face în fiecare septembrie, la deschiderea noului an școlar. Numai că, pentru ea, anul acesta este unul cu totul special, cu o încărcătură emoțională anume, dat fiind faptul că fiica sa adolescentă, Violeta, a intrat în clasa a XII-a și că acesta este ultimul an pe care-l vor petrece împreună așa ca până acum.

„An de an, de când era de-o șchioapă, fotografia din curtea școlii, împreună. Dar azi, a fost o emoție specială și lacrimi ascunse de partea mea: e ultimul an de studiu în locul în care a început la vreo 3 anișori ca un țânc de grădiniță, a continuat cu primii ani de școală primară, gimnaziul și acum e anul final de liceu. Mulțumesc, International School of Bucharest, a doua familie pentru fiica mea și un mare sprijin pentru mine, ca părinte!🙏”, a scris Andreea Marin pe conturile sale de socializare alături de clasicul instantaneu din curtea școlii.

La drept vorbind, Violeta Bănică are, într-adevăr, în față un an dificil, cu pregătire pentru bacalaureat, care este considerat a fi un prim examen al maturității. Dar, serioasă, studioasă și focusată cum o știm, cu siguranță va avea și în continuare rezultate bune la învățătură. Și sigur abia așteaptă să treacă și de acest an pentru a ajunge să studieze dincolo de Ocean, așa cum visează de mult timp, mai ales că deja a fost în prospecție cu mama sa și a vizitat oferta educațională și campusurile universitare.

„Eu vreau să dau la Drept în State, să vedem. Visul meu este să devin avocat în Boston sau New York”, a dezvăluit Violeta Bănică în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Anul trecut, fiica Andreei Marin a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale Fundației Tony Robbins și a devenit singura adolescentă care a plecat în anul 2023 spre Statele Unite ale Americii, pentru a participa la Global Youth Leadership Summit din San Diego. „Am aplicat pentru bursă 1000 de oameni. În total am stat 10 zile acolo, dar m-a fascinat că mulți dintre copii erau exact ca mine, gândeau ca mine.”

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg