Engin Akyürek a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”. Actorul l-a depăşit pe Johnny Deep

10 ianuarie, 2022
4 engin akyurek sancar fiica ambasadorului jpg jpeg

Engin Akyürek, chipeşul actor care îl interpretează pe Sancar Efeoglu, bărbatul care s-a îndrăgostit iremediabil de Nare (Neslihan Atagul), din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek, cu rolul Sancar, a devenit unul dintre cele mai populare din industria serialelor turceşti de succes în întreagă lume, odată cu interpretarea rolului principal masculin în “Fiica ambasadorului”.  Actorul, care şi-a făcut un nume şi peste hotare, prin producţiile în care a jucat de-a lungul vremii, a participat la sondajul site-ului de modă renumit în lume „Be Global Fashion Network”.

Akyürek, care a depăşit vedete de renume mondial, precum Johnny Deep şi Adam Lambert, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek se află permanent în <agenda> reţelelor de socializare şi a presei tabloide, chiar şi atunci atunci când nu este implicat într-un proiect.

În serialul „Fiica ambasadorului”, Engin îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla. El se îndrăgosteşte încă din copilărie de Nare, interpretată de Nesligan Atagül, fiica unui ambasador turc. Viaţa însă îi pune la grea încercare, cei doi tineri ajung să se despartă şi, când nici nu-şi imaginau, iubirea îi supune unui nou test inimaginabil.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg