Enigma Angela Merkel. A fost căsătorită de două ori, este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit "Fantoma de la Operă"

19 ianuarie, 2021
3 profimedia 0136552376 jpg jpeg

Doar la casele regale mai vedem domnii atât de longevive ca ale ei.

Cu toate acestea, anul acesta ne pregătim să ne despărţim de cancelarul german Angela Merkel, după nu mai puţin de 15 ani de mandat. Prima femeie cancelar din Germania se pregăteşte să părăsească această funcţie după ce s-a impus drept unul dintre cei mai mari lideri ai lumii, dar şi mai longeviv, după ce a ajuns în această funcţie în 2005.

angela1 jpeg

În vârstă de 66 de ani, Angela Merkel e posibil să renunţe complet la viaţa politică, după încheierea ultimului său mandat de cancelar, şi să se concentreze pe viaţa de familie şi pe rolul de soţie şi de... mamă vitregă. O viaţă de familie despre care se ştiu foarte puţine lucruri, pentru că Angela a ales să fie foarte discretă în această privinţă. Un lucru interesant în ceea ce priveşte aspectul personal este că Angela foloseşte numele de familie al primul ei soţ, al ei fiind Kasner. În 1977, la doar 23 de ani, Angela s-a măritat cu fizicianul Ulrich Merkel, un mariaj care a durat circa cinci ani.

2 s2u2wfwlc8fz jpg jpeg

În urma divorţului, cancelarul a păstrat numele de familie al fostului soţ. În 1981, cu un an înainte să se pronunţe divorţul de Merkel, Angela l-a întâlnit pe Joachim Sauer, profesor emerit de chimie şi fizică la Universitatea din Berlin. Cei doi au devenit un cuplu, dar au ajuns la altar mult mai târziu, de-abia pe 30 decembrie 1998.

1 profimedia 0224629356 jpg jpeg

Acest al doilea soţ al Angelei este faimos prin faptul că este foarte scump la vedere, nu-i plac evenimentele publice şi apare foarte rar spre deloc la braţul faimoasei sale soţii. A fost foarte bizar faptul că acesta nu a fost prezent nici măcar la învestirea din 2005 a Angelei în funcţia de cancelar al Germaniei, fapt pentru care presa din ţara natală l-a poreclit "Fantoma de la Operă".

În vârstă de 71 de ani, Primul Domn al Germaniei a mai fost căsătorit o dată, la fel ca Angela, cu o colegă de breaslă, din acest prim mariaj rezultând singurii lui copii, băieţii Daniel şi Adrian. Aceştia sunt, de altfel, şi copiii prin alianţă ai Angelei, cancelarul german neavând moştenitori biologici, din motive pe care nu le-a discutat, evident, cu presa.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg