Enrique Iglesias & Anna Kournikova. Totul despre cea mai discretă idilă din showbiz

6 septembrie, 2018
1 gettyimages 104478960 jpg jpeg

Dacă n-am avea dovezi că există cu adevărat gemenii lor, idila cântăreţului cu fosta tenismenă ni s-ar părea un fake news. Dar nu doar discreţia lor bate la ochi, ci şi minciunile lor, glumele nesărate şi contradicţiile năucitoare

De 17 ani se iubesc în cea mai mare taină

Să fim serioşi, nu ştim nimic despre ei. Exceptând cari­erele lor de succes – el i-a călcat pe urme tatălui Ju­lio Iglesias (74), iar ea ne-a cucerit pe terenul de tenis, dar şi cu frumuseţea sa –, aproape niciun de­taliu din viaţa lor nu ajunge pe prima pagină a tabloidelor. Enrique (43) şi Anna (37) s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului Escape, în 2001, şi sunt împreu­nă de-atunci. Totuşi, ce-a urmat după prima lor întâlnire nu res­pectă deloc tiparul clasic hol­lywoodian, în care ea-şi etalează ţinutele chic şi, eventual, inelul de logodnă la fiecare cină ro­mantică sau vacanţă exotică cu iubitul, iar el îşi copleşeşte par­tenera cu superlative, via întrea­ga presă internaţională. De fapt, cei doi sunt atât de zgârciţi cu destăinuirile publice, încât habar n-avem dacă proaspeţii părinţi sunt deja căsătoriţi, s-au despărţit, au ajuns chiar şi la divorţ sau, cine ştie?!, aşteaptă fericiţi ex­tinderea familiei. Iar ceea ce ştim despre rela­ţia lor ne ridică mari semne de întrebare.

image

Game, set & perfect match! Aşa am putea descrie idila lor, dacă ar fi să ne luăm după imaginile frumoase pe care au început să le posteze online după 17 ani de relaţie şi doi co­pii. Gemenii lor - Nicholas şi Lucy (7 luni), care au venit pe lume pe 16 decembrie 2017 - i-au mai înduplecat pe Enrique şi pe Anna să fie mai activi pe social media. Fotografiile cu ei urmărind, alături de gemeni, meciurile de fot­bal de la World Cup 2018 sunt, pur şi simplu, adorabile, în timp ce filmuleţul în care fosta sportivă dansează cu fiica ei în braţe a făcut deliciul fanilor. E clar că sunt nişte părinţi fericiţi, dar, în rest, nu putem decât specula. Pentru că, până să devină părinţi, nici măcar nu mai ştiam că erau încă împreună, la cât de low key s-au dovedit a fi încă de la început.

Până şi prima lor întâlnire s-a petrecut în circumstanţe neobişnuite. Cu toate că Anna nu câştigase nici măcar un singur campionat în toată cariera ei, devenise peste noapte o celebritate datorită fizicului ei desăvârşit şi al sex appeal-ului evident, care n-au trecut ne­observate nici de Iglesias, un star pop în plin apogeu la începutul anilor 2000. Drept urma­re, el şi-a dorit ca frumoasa sportivă, care nu prea refuza apariţii publicitare pe bani buni, să apară în videoclipul său, iar cerinţa i-a fost îndeplinită. Mai mult, regizorul clipului Es­cape, Dave Meyers, a profitat de ocazie şi a strecurat un cadru super hot, în care cei doi protagonişti să se sărute pasional. Iar Kour­nikova a acceptat, în ciuda faptului că avea stipulată, în contract, o clauză „anti-sărut“. Destinul le-a fost favorabil! Pentru că, în urma scenelor sexy filmate în 2001, Enrique şi Anna au devenit un cuplu demn de toată invidia.

Un an mai târziu, s-au prezentat împreună la MTV Video Music Awards, unde şi-au etalat, în toată splendoarea lor, sentimentele unuia pentru celălalt. După acest episod aproape singular în idila lor îndelungată, cei doi amo­rezi au ajuns la cealaltă extremă, ascunzân­du-se de restul lumii, de parcă dragostea ce şi-o poartă necesită izolare totală. S-au mu­tat împreună într-un cartier exclusivist din Miami, unde intimitatea le este respectată cu stricteţe. De fapt, au ajuns atât de preocupaţi cu păstrarea cercului lor restrâns, încât, după naşterea gemeni­lor, luaseră în calcul ridicarea unui zid, înalt de aproape 5 m, în jurul proprietăţii lor. Înţele­gem nevoia lui Enrique de-a lua, ocazional, pauză din lumina re­flectoarelor, având în vedere faptul că, alături de legendarul său tată, n-a fost nici măcar în copilărie ferit de publicitate. Dar e puţin cam exagerat, n-aţi zice?

Enrique şi gemenii lui

Apoi, sunt sau nu sunt căsătoriţi? Nu avem nicio dovadă în acest sens, însă diamantul imens care străluceşte adesea pe inelarul Annei ne dă de gândit. Ca să fie confuzia şi mai năucitoare, fosta sportivă a intrat, în mod repetat, pe terenul de tenis cu di­ferite diamante care ne luau ochii. Chiar dacă mariajul nu e, nici măcar în ruptul capului, în planurile ei: „N-o să mă căsă­toresc niciodată!“, a răbufnit acum câţiva ani. Dar partenerul ei a ţinut s-o contra­zică atunci când a invitat-o pe scenă, în timpul unui concert din Rusia, prezen­tând-o mulţimii drept... soţia lui. Întrebat de presă când a avut loc nunta, Enrique s-a eschivat: „Intenţia mea a fost să creez un moment mişto. N-am vrut să zăpăcesc pe nimeni. Mă gândeam că e mai simplu să spun că e soţia mea, decât iubita mea.“ De ce?! Creatorul hitului Bailando a rămas apoi ferm pe poziţii: „Nu cred că e vreo mare şmecherie să te căsătoreşti. Părin­ţii mei au divorţat şi probabil că de-asta gândesc aşa. Oricum, nu cred că iubeşti pe cineva mai mult doar datorită unei hârtii.“ De cealaltă parte, Anna ştie prea bine că o hârtie nu te leagă pe viaţă de un om. Poate tocmai de aceea, după ruperea logodnei de jucătorul rus de hochei Pavel Bure, la 19 ani, şi eşecul mariajului cu un alt hocheist, Sergei Federov, a ajuns să se ferească de căsătorie şi să nege chiar că ar fi fost vreodată măritată. Însă Federov a povestit totul presei: chipurile, el şi Kournikova se cunoşteau de când avea ea 15 ani, dar după ce ea s-a mutat în Florida pentru a-şi perfecţiona jocul, idila lor ar fi avut de suferit. Chiar şi-aşa, ar fi ajuns în mare secret în faţa altarului în 2001, iar în 2003 ar fi divorţat - lucru pe care Anna îl nea­gă până-n pânzele albe, la fel şi logodna cu Bure! Şi-atunci de ce n-am afla, într-o bună zi, că fosta tenismenă e măritată bine-mersi cu Enrique Iglesias de ani în şir?!

image

În definitiv, e treaba lor dacă-şi oficiali­zează sau nu relaţia, dacă au făcut asta până acum sau dacă s-au despărţit deja de câte­va ori până-n prezent – aşa cum a lăsat să se înţeleagă, la un moment dat, cântăreţul la un post de radio, după care a revenit, spunând că doar a glumit. Cu atâtea declaraţii contradic­torii, e epuizant să le urmărim evoluţia, la fel cum nu are rost să căutăm explicaţii nici pen­tru relaţia aparent inexistentă dintre Anna şi „tatăl socru“. „N-am întâlnit-o niciodată pe Anna“, spunea Julio Iglesias după ce trecuseră deja 12 ani de când fiul lui şi Kournikova erau împreună. 12 ani! O eternitate pentru show­biz-ul american, în care poveştile de dra­goste au parcă termen de valabilitate inclus. „Nu ştie nimeni ce ne-aşteaptă în viitor… Sau ce-a fost în trecut…“, decretează Enrique, păstrând misterul.

Foto: guliver/getty images/splash newsRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg