Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor fi, din nou, părinţi

30 ianuarie, 2020
1 befunky collage jpg jpeg

Recent, revista spaniolă HOLA! a publicat o serie de imagini de paparazzi în care cei doi sunt surprinşi pe un yacht, sarcina fostei tenismane fiind destul de vizibilă şi avansată.

Deşi nu a fost nicio declaraţie oficială sau vreo apariţie publică, se pare că imaginile surprinse sunt cât se poate de edificatoare. Cei doi sunt împreună de 18 ani şi îşi vor mări familia cu un nou membru. Anna şi Enrique au împreună doi gemeni, Nicholas şi Lucy, în vârstă de doi ani.

img 7433 jpg jpeg

Şi deşi nu se feresc să publice poze cu aceştia, viaţa lor privată a fost extrem de bine păzită, apariţiile publice fiind rare în cei aproape 20 de ani de când sunt împreună.  De altfel, cei doi au surprins întreaga lume când au anunţat naşterea gemenilor în decembrie 2016, iar o poză timidă cu ei a fost publicată abia o lună mai târziu.

Fanii au aflat ceva detalii despre viaţa lor abia când mama lui Enrique, Isabel Preysler, a povestit pentru aceeaşi publicaţie HOLA! cum a fost pentru ei povestea maternităţii: “A fost o sarcină perfect normală şi nu a avut nevoie de odihnă suplimentară. Anna nu se ascunde, doar că are o viaţă normală, este destul de casnică şi familistă”.

img 7427 jpg jpeg

Recent, Enrique a povestit şi el despre această nouă ipostază, cea de tată, declarând: “Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Sunt mai responsabil, conduc mai încet, mă gândesc de două ori înainte să fac un lucru prostesc, dar sper să fiu un tată cool şi relaxat”.

Acesta a povestit şi că relaţia lor nu e perfecta, deşi are o soţie foarte bună: “Treci prin momente bune, prin momente grele. E dificil pentru mine să cred că există relaţia perfectă. Nu cred în asta. Dar Anna este, în primul rând, cea mai cool fată din lume. Ea înţelege cine sunt atât de bine, încât e dispusă să sacrifice timpul petrecut cu mine ca eu să îmi văd de cariera mea. E un sacrificiu enorm şi o respect foarte mult pentru asta”.

Foto: Profimedia Images, Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg