Episodul dramatic prin care a trecut Andreea Bălan. Detaliile sunt şocante: ”Am căzut într-un şanţ, eram plină de sânge”

13 aprilie, 2021
Andreea Bălan png

Deşi Andreea Bălan a cunoscut celebritatea de mică şi duce o viaţă plină de avantaje, nu se poate spune că e o răsfăţată a sorţii. Vedeta a fost de mai multe ori la un pas de moarte, inclusiv în perioada Andre, când a avut un grav accident de maşină. 

Andreea Bălan este unul din acei oameni cărora viaţa le-a dat deopotrivă bucurii imense şi probleme serioase. Vedeta se poată lăuda cu multe realizări, cu multe momente frumoase, dar, din păcate, a trecut şi prin numeroase situaţii-limită. Multe dintre acestea ar fi putut să-i fie fatale. 

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Stopul cardio-respirator suferit în urmă cu doi ani, în timpul naşterii, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, nu este singurul episod dramatic din viaţa cântăreţei. În perioada de glorie a trupei Andre, vedeta a avut un grav accident rutier. 

Am avut un accident de maşină în aceea perioadă, eu eram cu tata în faţă, (cu) Andreea Antonescu şi iubitul ei de atunci, eram toţi patru şi mergeam între Timişoara şi Arad. La un moment dat, tata şi-a luat vitamine cu apă minerală şi în loc să ia curba a luat-o înainte. A fost un accident nasol grav, am căzut într-un şant, ieşea fum de la airbaguri, ţipam ia foc, ia foc, eram plină de sânge, era sânge pe haine şi nu ştiam de unde e sânge şi eu urlam că mi s-a tăiat faţa”, a povestit Andreea Bălan în podcastul lui Cătălin Măruţă. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg