Episodul dramatic prin care a trecut Andreea Bălan. Detaliile sunt şocante: ”Am căzut într-un şanţ, eram plină de sânge”

13 aprilie, 2021
Andreea Bălan png

Deşi Andreea Bălan a cunoscut celebritatea de mică şi duce o viaţă plină de avantaje, nu se poate spune că e o răsfăţată a sorţii. Vedeta a fost de mai multe ori la un pas de moarte, inclusiv în perioada Andre, când a avut un grav accident de maşină. 

Andreea Bălan este unul din acei oameni cărora viaţa le-a dat deopotrivă bucurii imense şi probleme serioase. Vedeta se poată lăuda cu multe realizări, cu multe momente frumoase, dar, din păcate, a trecut şi prin numeroase situaţii-limită. Multe dintre acestea ar fi putut să-i fie fatale. 

screen shot 2021 04 13 at 11 44 42 png png
Andreea Bălan

Stopul cardio-respirator suferit în urmă cu doi ani, în timpul naşterii, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, nu este singurul episod dramatic din viaţa cântăreţei. În perioada de glorie a trupei Andre, vedeta a avut un grav accident rutier. 

Am avut un accident de maşină în aceea perioadă, eu eram cu tata în faţă, (cu) Andreea Antonescu şi iubitul ei de atunci, eram toţi patru şi mergeam între Timişoara şi Arad. La un moment dat, tata şi-a luat vitamine cu apă minerală şi în loc să ia curba a luat-o înainte. A fost un accident nasol grav, am căzut într-un şant, ieşea fum de la airbaguri, ţipam ia foc, ia foc, eram plină de sânge, era sânge pe haine şi nu ştiam de unde e sânge şi eu urlam că mi s-a tăiat faţa”, a povestit Andreea Bălan în podcastul lui Cătălin Măruţă. 

Foto: Instagram