Eric Clapton pune la zid persoanele care se vaccinează anti-COVID: ”Sunt într-un soi de hipnoză bizară”

25 ianuarie, 2022
1 eric clapton jpg jpeg

Celebrul artist a devenit un aprig susţinător al curentului anti-vaccinist, foarte vocal în ultimii doi ani de pandemie.

Căci Eric Clapton este convins că a fost o victimă, întrucât s-a vaccinat şi apoi a regretat. Cântăreţul a fost injectat cu serul de la Astra Zeneca, un ser care a stârnit multe controverse de la apariţia lui, dat fiind faptul că multe persoane au avut efecte secundare puternice şi de durată.

Celebrul solist şi chitarist constată o schimbare în rău a persoanelor vehemente în ceea ce priveşte vaccinarea, fiind de părere că aceasta ar trebui să rămână fix o opţiune personală, nicidecum un act medical impus.

stanga
dreapta
2 eric clapton 1 jpg jpeg
1 eric clapton jpg jpeg

Tocmai de aceea, Eric Clapton se consideră o victimă a manipulării şi a presiunilor, spunând că a fost atras în capcană de ”o reclamă subliminală” a serului anti-COVID şi constată cu tristeţe că persoanele vaccinate ”sunt într-un soi de hipnoză bizară”, victime ale imunizării prin propagandă.

Într-un interviu care poate fi accesat pe YouTube, artistul în vârstă de 76 de ani susţine o adevărată tiradă împotriva obligativităţii vaccinării şi constată cu amărăciune cât de intoleranţi şi ficşi devin oamenii care s-au vaccinat. De asemenea, îi roagă pe oameni să fie precauţi şi să cântărească bine deciziile.

Eric Clapton susţine că o mare parte din populaţia globului a fost păcălită, dezinformată prin aceste mesaje pro-vaccinare şi condamnă ”hipnoza generală” care s-a instalat, după părerea sa.

Referindu-se la o teorie a conspiraţiei, Eric Clapton susţine că ”oricare ar fi fost agenda, el nu a fost atins.”

Cântăreţul recunoaşte că mulţi cunoscuţi l-au catalogat drept ”nebun” sau ”neadaptat” şi constată cu tristeţe că a rupt relaţiile cu mulţi prieteni din cauza divergenţelor de opinie.

Într-adevăr, poate mai aprig ca niciodată, între oameni s-au creat prăpastii imense având la bază convingerile în legătură cu vaccinarea anti-COVID.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg