Eric Clapton pune la zid persoanele care se vaccinează anti-COVID: ”Sunt într-un soi de hipnoză bizară”

25 ianuarie, 2022
1 eric clapton jpg jpeg

Celebrul artist a devenit un aprig susţinător al curentului anti-vaccinist, foarte vocal în ultimii doi ani de pandemie.

Căci Eric Clapton este convins că a fost o victimă, întrucât s-a vaccinat şi apoi a regretat. Cântăreţul a fost injectat cu serul de la Astra Zeneca, un ser care a stârnit multe controverse de la apariţia lui, dat fiind faptul că multe persoane au avut efecte secundare puternice şi de durată.

Celebrul solist şi chitarist constată o schimbare în rău a persoanelor vehemente în ceea ce priveşte vaccinarea, fiind de părere că aceasta ar trebui să rămână fix o opţiune personală, nicidecum un act medical impus.

Tocmai de aceea, Eric Clapton se consideră o victimă a manipulării şi a presiunilor, spunând că a fost atras în capcană de ”o reclamă subliminală” a serului anti-COVID şi constată cu tristeţe că persoanele vaccinate ”sunt într-un soi de hipnoză bizară”, victime ale imunizării prin propagandă.

Într-un interviu care poate fi accesat pe YouTube, artistul în vârstă de 76 de ani susţine o adevărată tiradă împotriva obligativităţii vaccinării şi constată cu amărăciune cât de intoleranţi şi ficşi devin oamenii care s-au vaccinat. De asemenea, îi roagă pe oameni să fie precauţi şi să cântărească bine deciziile.

Eric Clapton susţine că o mare parte din populaţia globului a fost păcălită, dezinformată prin aceste mesaje pro-vaccinare şi condamnă ”hipnoza generală” care s-a instalat, după părerea sa.

Referindu-se la o teorie a conspiraţiei, Eric Clapton susţine că ”oricare ar fi fost agenda, el nu a fost atins.”

Cântăreţul recunoaşte că mulţi cunoscuţi l-au catalogat drept ”nebun” sau ”neadaptat” şi constată cu tristeţe că a rupt relaţiile cu mulţi prieteni din cauza divergenţelor de opinie.

Într-adevăr, poate mai aprig ca niciodată, între oameni s-au creat prăpastii imense având la bază convingerile în legătură cu vaccinarea anti-COVID.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram