Eric Clapton pune la zid persoanele care se vaccinează anti-COVID: ”Sunt într-un soi de hipnoză bizară”

25 ianuarie, 2022
1 eric clapton jpg jpeg

Celebrul artist a devenit un aprig susţinător al curentului anti-vaccinist, foarte vocal în ultimii doi ani de pandemie.

Căci Eric Clapton este convins că a fost o victimă, întrucât s-a vaccinat şi apoi a regretat. Cântăreţul a fost injectat cu serul de la Astra Zeneca, un ser care a stârnit multe controverse de la apariţia lui, dat fiind faptul că multe persoane au avut efecte secundare puternice şi de durată.

Celebrul solist şi chitarist constată o schimbare în rău a persoanelor vehemente în ceea ce priveşte vaccinarea, fiind de părere că aceasta ar trebui să rămână fix o opţiune personală, nicidecum un act medical impus.

stanga
dreapta
2 eric clapton 1 jpg jpeg
1 eric clapton jpg jpeg

Tocmai de aceea, Eric Clapton se consideră o victimă a manipulării şi a presiunilor, spunând că a fost atras în capcană de ”o reclamă subliminală” a serului anti-COVID şi constată cu tristeţe că persoanele vaccinate ”sunt într-un soi de hipnoză bizară”, victime ale imunizării prin propagandă.

Într-un interviu care poate fi accesat pe YouTube, artistul în vârstă de 76 de ani susţine o adevărată tiradă împotriva obligativităţii vaccinării şi constată cu amărăciune cât de intoleranţi şi ficşi devin oamenii care s-au vaccinat. De asemenea, îi roagă pe oameni să fie precauţi şi să cântărească bine deciziile.

Eric Clapton susţine că o mare parte din populaţia globului a fost păcălită, dezinformată prin aceste mesaje pro-vaccinare şi condamnă ”hipnoza generală” care s-a instalat, după părerea sa.

Referindu-se la o teorie a conspiraţiei, Eric Clapton susţine că ”oricare ar fi fost agenda, el nu a fost atins.”

Cântăreţul recunoaşte că mulţi cunoscuţi l-au catalogat drept ”nebun” sau ”neadaptat” şi constată cu tristeţe că a rupt relaţiile cu mulţi prieteni din cauza divergenţelor de opinie.

Într-adevăr, poate mai aprig ca niciodată, între oameni s-au creat prăpastii imense având la bază convingerile în legătură cu vaccinarea anti-COVID.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg