Ernest a ales numele copilului său

6 martie, 2014
943048 480018275410169 220866696 n jpeg

Prezentatorul emisiunilor „Ochii din umbră“ şi „Pe banii părinţilor“, de la Kanal D, a ales numele pentru fiul său ce se va naşte în curând. Iată cine l-a inspirat în alegerea sa.

Prezentatorul emisiunilor „Ochii din umbră“ şi „Pe banii părinţilor“, de la Kanal D, a ales numele pentru fiul său ce se va naşte în curând. Iată cine l-a inspirat în alegerea sa.

Mai este puţin până când Ada, soţia lui Ernest Takacs, va da naştere primului copil al lor. Aşa că viitorii părinţi au vrut să fie pregătiţi cu numele micuţului, atunci când acesta va veni pe lume.

Potrivit celor de la Wowbiz, cei care i-au inspirat să aleagă numele pe care îl va purta copilaşul au fost nepoţelul său, Andrei, şi indirect, actorul Jean Reno, cel care îl interpretează pe „Leon“, personajului preferat al lui Ernest, din ecranizarea cu acelaşi nume.

image

„Povestea se întâmpla în prima lună de sarcină a soţiei mele. Prima persoană care ne-a spus că o să avem un copil şi că va fi băieţel a fost nepoţelul meu, Andrei. El nu aflase că Ada este însărcinată şi nimeni nu ştia sexul bebeluşului. Andrei ne-a spus, cu o nonşalanţă pe care doar un puşti la vârsta de 7 ani o poate avea, că vom avea un băieţel şi ne-a rugat să îi punem numele Alex. Aşa a şi rămas. După câteva luni, când am aflat de la medicul specialist că sexul copilului nostru este masculin, eu şi Ada am zis că este mâna lui Dumnezeu şi îl vom numi Alexandru. Ne doream să aibă şi un nume cu o sonoritate aparte, aşa că am ales şi numele Leonard. Aici m-a inspirat celebrul personaj interpretat de Jean Reno, în filmul «Leon»“, a spus Ernest pentru Wowbiz.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}