Ernest a ales numele copilului său

6 martie, 2014
943048 480018275410169 220866696 n jpeg

Prezentatorul emisiunilor „Ochii din umbră“ şi „Pe banii părinţilor“, de la Kanal D, a ales numele pentru fiul său ce se va naşte în curând. Iată cine l-a inspirat în alegerea sa.

Prezentatorul emisiunilor „Ochii din umbră“ şi „Pe banii părinţilor“, de la Kanal D, a ales numele pentru fiul său ce se va naşte în curând. Iată cine l-a inspirat în alegerea sa.

Mai este puţin până când Ada, soţia lui Ernest Takacs, va da naştere primului copil al lor. Aşa că viitorii părinţi au vrut să fie pregătiţi cu numele micuţului, atunci când acesta va veni pe lume.

Potrivit celor de la Wowbiz, cei care i-au inspirat să aleagă numele pe care îl va purta copilaşul au fost nepoţelul său, Andrei, şi indirect, actorul Jean Reno, cel care îl interpretează pe „Leon“, personajului preferat al lui Ernest, din ecranizarea cu acelaşi nume.

image

„Povestea se întâmpla în prima lună de sarcină a soţiei mele. Prima persoană care ne-a spus că o să avem un copil şi că va fi băieţel a fost nepoţelul meu, Andrei. El nu aflase că Ada este însărcinată şi nimeni nu ştia sexul bebeluşului. Andrei ne-a spus, cu o nonşalanţă pe care doar un puşti la vârsta de 7 ani o poate avea, că vom avea un băieţel şi ne-a rugat să îi punem numele Alex. Aşa a şi rămas. După câteva luni, când am aflat de la medicul specialist că sexul copilului nostru este masculin, eu şi Ada am zis că este mâna lui Dumnezeu şi îl vom numi Alexandru. Ne doream să aibă şi un nume cu o sonoritate aparte, aşa că am ales şi numele Leonard. Aici m-a inspirat celebrul personaj interpretat de Jean Reno, în filmul «Leon»“, a spus Ernest pentru Wowbiz.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg