Erou în viaţa reală! Tom Hardy a alergat după un hoţ prin Londra

25 aprilie, 2017
Tom deschidere 2 jpeg

Dacă vă întrebaţi cu ce mai îndeletniceşte Tom Hardy în prezent, aflaţi că, în afara filmărilor pentru diverse filme, actorul a ajuns să le dea o mână de ajutor poliţiştilor. Ce s-a întâmplat mai exact?

image

Tom Hardy a pornit într-o goană nebună, după ce a asistat la furtul unui moped, duminică, în sud-estul Londrei. Actorul n-a stat prea mult pe gânduri când a văzut că unul dintre cei doi hoţi a luat-o la fugă după ce a intrat în coliziune cu un automobil în Richmond, Londra.

Actorul a pus în practică cunoştinţele dobândite în urma filmărilor pentru diverse filme de acţiune şi a pornit într-o cursă nebunească pentru a prinde hoţul care fugise de la locul accidentului. Culmea e că, după o cursă de-a dreptul aventuroasă, Tom l-a prins pe tânărul infractor.

Evident, cei de pe margine au fost de-a dreptul impresionaţi de bravura actorului şi-au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a povesti totul. ”A fost nebunesc – a fost ca şi cum ar fi intrat în pielea unui supererou dintr-un film de acţiune. Doi tineri, aflaţi pe o motocicletă, au plecat pe culoarea roşie de la semafor şi s-au ciocnit cu o maşină. Tom se afla, cel mai probabil, pe trotuar. L-am văzut când a luat-o la fugă glonţ şi părea cu adevărat furios. E clar un om cu care nu vrei să te pui”, povesteşte un internaut despre isprava actorului hollywoodian.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg