Andreea Esca, fericită că i-a luat interviu lui Robbie Williams. Artistul e așteptat din nou în România

20 februarie, 2023
Robbie Williams GettyImages 1442825414 jpg

Vedeta Pro TV a mers la Berlin pentru a se întâlni cu marele artist. Andreea Esca i-a luat interviu lui Robbie Williams, întrucât cântărețul este așteptat iarăși în România. Starul va concerta pe 3 iunie la București, în cadrul festivalului ”Summer in the city”.

Andreea Esca își ține fanii la curent. Ea și-a documentat călătoria în Germania prin postările de la secțiunea InstaStory, care au culminat cu fotografia cea mai specială, aceea în care apare împreună cu Robbie Williams.

Andreea Esca și Robbie Williams jpg

După interviu, Andreea Esca a mărturisit, încântată, pe rețeaua de socializare: Îmi iubesc viața. Și în răspunsurile care să văd la secțiunea de comentarii, vedeta Pro TV reamintește două dintre marile sale pasiuni în viață: interviurile și călătoriile. Faptul că le-a îmbinat perfect de data aceasta, i-a umplut inima de bucurie.

Andreea Esca a postat fotografii din Berlin, din oraș, de la hotel, dar și micile plăceri savurate acolo, cum ar fi un Amaretto, de exemplu.

Finalul experienței nu a fost unul plăcut însă, căci Andreea Esca s-a trezit în aeroport cu zborul anulat. Vedeta pleca din Berlin spre Munchen și s-a arătat dezamăgită de experiențele post-pandemice din aeroporturi.

Robbie Williams este în turneu la ora actuală, iar astăzi și mâine va cânta la Berlin, la Mercedes-Benz Arena. Următoarele spectacole le va avea în weekend, în Danemarca.

La noi în țară este așteptat pe 3 iunie. Robbie Williams ne va încânta iarăși în Piața Constituției. După București, artistul își va continua seria concertelor la Budapesta, Barcelona și Madrid.

Britanicul a împlinit recent 49 de ani, pe 13 februarie.

Robbie Williams GettyImages 1442953702 jpg

Primul concert al lui Robbie Williams în România a avut loc în vara lui 2015. Solistul a cucerit iremediabil peste 60.000 de persoane prezente în 17 iulie 2015, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la cel mai aşteptat concert al anului, pe o căldură toridă. Aşa cum a promis în mesajele video transmise fanilor români înaintea concertului, Robbie Williams nu a dezamăgit. Timp de două ore, cât a durat spectacolul, britanicul a fost atât cântăreţ, cât şi actor, interpretând diverse roluri şi jonglând cu muzica pop şi jazz.

Delia a fost artista româncă ce a cântat atunci în deschidere.

Robbie Williams a făcut un gest adorabil în timpul concertului de acum 8 ani: a cântat pe scenă alături de tatăl său, iar momentul este memorabil.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg