Andreea Esca, fericită că i-a luat interviu lui Robbie Williams. Artistul e așteptat din nou în România

20 februarie, 2023
Robbie Williams GettyImages 1442825414 jpg

Vedeta Pro TV a mers la Berlin pentru a se întâlni cu marele artist. Andreea Esca i-a luat interviu lui Robbie Williams, întrucât cântărețul este așteptat iarăși în România. Starul va concerta pe 3 iunie la București, în cadrul festivalului ”Summer in the city”.

Andreea Esca își ține fanii la curent. Ea și-a documentat călătoria în Germania prin postările de la secțiunea InstaStory, care au culminat cu fotografia cea mai specială, aceea în care apare împreună cu Robbie Williams.

Andreea Esca și Robbie Williams jpg

După interviu, Andreea Esca a mărturisit, încântată, pe rețeaua de socializare: Îmi iubesc viața. Și în răspunsurile care să văd la secțiunea de comentarii, vedeta Pro TV reamintește două dintre marile sale pasiuni în viață: interviurile și călătoriile. Faptul că le-a îmbinat perfect de data aceasta, i-a umplut inima de bucurie.

Andreea Esca a postat fotografii din Berlin, din oraș, de la hotel, dar și micile plăceri savurate acolo, cum ar fi un Amaretto, de exemplu.

Finalul experienței nu a fost unul plăcut însă, căci Andreea Esca s-a trezit în aeroport cu zborul anulat. Vedeta pleca din Berlin spre Munchen și s-a arătat dezamăgită de experiențele post-pandemice din aeroporturi.

Robbie Williams este în turneu la ora actuală, iar astăzi și mâine va cânta la Berlin, la Mercedes-Benz Arena. Următoarele spectacole le va avea în weekend, în Danemarca.

La noi în țară este așteptat pe 3 iunie. Robbie Williams ne va încânta iarăși în Piața Constituției. După București, artistul își va continua seria concertelor la Budapesta, Barcelona și Madrid.

Britanicul a împlinit recent 49 de ani, pe 13 februarie.

Robbie Williams GettyImages 1442953702 jpg

Primul concert al lui Robbie Williams în România a avut loc în vara lui 2015. Solistul a cucerit iremediabil peste 60.000 de persoane prezente în 17 iulie 2015, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la cel mai aşteptat concert al anului, pe o căldură toridă. Aşa cum a promis în mesajele video transmise fanilor români înaintea concertului, Robbie Williams nu a dezamăgit. Timp de două ore, cât a durat spectacolul, britanicul a fost atât cântăreţ, cât şi actor, interpretând diverse roluri şi jonglând cu muzica pop şi jazz.

Delia a fost artista româncă ce a cântat atunci în deschidere.

Robbie Williams a făcut un gest adorabil în timpul concertului de acum 8 ani: a cântat pe scenă alături de tatăl său, iar momentul este memorabil.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex
Maluma la Neversea 2 png
Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg