Este asta melodia de răzbunare a lui J Lo? Artista a cântat o piesă cu versuri ce îl ”ating” pe soțul Ben

9 iulie, 2024

Piesa și versurile sale menite să împuternicească fac o aluzie la independența cântăreței. Nu e un secret că J Lo este una dintre artistele cu personalitate marcantă.

Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (5) jpg

Lopez a petrecut weekendul în mod special. Vedeta de la Hollywood, despre care se zvonește că are un mariaj aproape de final cu Ben Affleck și-a petrecut weekendul de 4 iulie cu prietenii ei în destinația fancy The Hamptons și, deși mulți cred că absența actorului este semn clar că perechea se află în pragul despărțirii, J Lo pare că a vrut să închidă gura lumii purtându-și uimitorul inel de logodnă cu diamante.

Jennifer Lopez foto Instagram jpg

Cu această ocazie, Jennifer Lopez s-a folosit de rețelele de socializare pentru a sărbători aniversarea cântecului și videoclipului ei „Cambia El Paso”. Piesa și versurile atât de împuternicitoare fac aluzie la independența cântăreței, fanii vedetei speculând că versurile sunt un mesaj clar și subtil pentru soțul Ben, pe fondul zvonurilor în curs legate de divorț.

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg

Iată cum sună piesa, care i-a pus pe gânduri pe fani: „Ea își trăiește viața ca un tango / Dar acum vrea foc între buzele ei / El nu merită să o aibă în brațele sale / Ea știe, ea știe”, se arată în versurile piesei. "Acum e rândul ei să se distreze / Ia sticla / Ieși și distrează-te."

Destul de mult subînțeles, nu-i așa? Și nu se oprește aici!

„Viața ei este mai bună acum fără el / Știe să danseze din șolduri și știe că pe acestea se poate baza”, continuă piesa. „Da, mama!!!! Cambia El Paso și ține-o în mișcare”, a comentat un fan, în timp ce altcineva a scris: „Schimbă calea!!! Nu te opri și fă acea schimbare”. Fanii săi nu o lasă la greu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au comentat încă starea actuală a relației lor și, în ciuda zvonurilor, perechea a fost văzută împreună în ultimele zile, după călătoria lui J Lo în Italia și Paris. În Italia a mers înainte de Haute Couture Week pentru relaxare.Recente pe Ok! Magazine

Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex
Maluma la Neversea 2 png
Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg