Este indiscutabil! James Bond nu poate fi femeie sau american. Fiul lui Roger Moore atenționează

23 martie, 2023
Roger Moore și soția Luisa au întâlnit-o la o premieră Bond pe Prințesa Diana
Roger Moore și soția Luisa au întâlnit-o la o premieră Bond pe Prințesa Diana

Geoffrey (zis "Jaffa") Moore este fiul celebrului actor Roger Moore, starul care l-a jucat magistral pe James Bond.

Agentul 007 a fost, de-a lungul vremurilor, interpretat de bărbați eleganți, carismatici, cuceritori.

Fiul lui Roger Moore a dezbătut subiectul într-un interviu exclusiv acordat site-ului Express. Geoffrey Moore este conservator când vine vorba de acest rol și spune că agentul celebru nu poate fi vreodată jucat de un american sau de o femeie.

Roger Moore, Getty (3) jpg

Geoffrey Moore a detaliat: ”Dacă o femeie primește rolul agentului 007 efectiv nu ar fi James Bond. Nu are cum.” Muzicianul este ferm convins, iar discuția vine după anunțul lui Daniel Craig că nu-l mai joacă pe faimosul agent britanic.

Express l-a contactat pe Moore inițial pentru a vorbi despre cel mai recent album al acestuia. Însă discuția nu avea cum să nu alunece și în zona Bond. James Bond.

Roger Moore, Getty (2) jpg

Geoffrey Moore este de mult timp prieten cu Barbara Broccoli, producătorul James Bond. Și cei doi au discutat propunerea de a lansa un James Bond feminin. ”Nu ar fi 007. Ar fi 006, 008 sau orice altceva.”, e convins artistul.

Fiul lui Roger Moore spune că în ziua de azi un personaj femeie în stilul lui Bond ar fi o idee excepțională. Lumea primește deschisă eroinele și o menționează pe Charlize Theron sau chiar pe Lashana Lynch, care i-a și ținut locul lui Bond în ”No Time To Die”. Bărbatul e de părere însă că orice personaj ar trebui să apară ca altceva, ca o noutate, nicidecum să se urce pe numele clădit de un personaj exclusiv masculin și britanic. E ca un brand de țară, în opinia fiului lui Roger Moore, unul dintre cei mai reușiți James Bond.

Întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine va fi noul Bond. Căci misterul planează și acum.

Anul trecut în noiembrie, s-au împlinit 60 de ani de la apariția primului film cu James Bond, iar vedetele s-au întrecut în ținute classy pe covorul roșu la Wardens Grove, Londra.

Daniel Craig, Getty (2) jpg

Din mulțime, primul care s-a remarcat a fost James Bond însuși, stilatul și interesantul Daniel Craig. Actorul s-a afișat impecabil, black-tie, la costum cu papion și batistă albă. Ca un gentleman desăvârșit, Daniel Craig a pozat cu o figură impenetrabilă, întocmai ca James Bond, personajul pe care l-a jucat fără greșeală.

James Bond, cu numele de cod 007, este un personaj din romanele lui Ian Fleming și seria filmelor James Bond. Rolul său a fost jucat de mai mulți actori, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg