Este însărcinată în șase luni! Hailey Bieber îi va dărui lui Justin Bieber primul lui copil

10 mai, 2024

Hailey Bieber așteaptă primul ei copil cu soțul Justin Bieber, iar vestea cea mare a fost dată în timpul reînnoirii jurămintelor de nuntă ale cuplului, în Hawaii.

Hailey Bieber este însărcinată

Modelul în vârstă de 27 de ani și-a afișat sarcină într-un videoclip emoționant care o arată într-o rochie de mireasă din dantelă, alături de cântărețul în vârstă de 30 de ani, pe o pajiște din Hawaii.

Hailey și Justin au avut parte de o ceremonie în aer liber, ocazie cu care vedeta însărcinată a afișat și un nou inel cu diamante primit de la soțul ei.

În stilul lui caracteristic, Justin a fost îmbrăcat mult mai casual decât soția sa, cu blugi, jachetă și șapcă, și a fost fotografiat filmându-și mireasa care-și mângâia mândră pântecul.

Hailey Bieber este însărcinată

Cuplul este căsătorit din septembrie 2018, un mariaj despre care s-a scris în urmă cu ceva timp că ar avea probleme. După cum putem afla azi, adevărul este cu totul altul.

Conform presei americane, Hailey ar fi însărcinată în peste șase luni, ceea ce înseamnă că primul copil al cuplului va veni pe lume undeva în luna iulie.

Cuplul și-a exprimat anterior dorința reciprocă pentru copii, dar, în 2023, Hailey a declarat că este anxioasă să aibă o familie aflată în centrul atenției: „Îmi doresc atât de mult copii, dar mă și sperie acest lucru. Este suficient ca oamenii să spună lucruri urâte despre soțul meu sau despre prietenii mei ca eu să fiu afectată. Nu îmi pot imagina cum va fi să confrunt oamenii care spun ceva despre un copil". 

Până una alta, deși nu mulți le-au dat o șansă, se pare că mariajul soților Bieber este unul destul de solid, iar acum va fi încununat și de un moștenitor. În septembrie anul trecut, Justin și Hailey au marcat cea de-a cincea aniversare a nunții lor cu un tribut pe Instagram, Hailey scriind un mesaj scurt, dar emoționant: „5. Te iubesc.'

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg