Este Iulia Vântur o femeie liberă? În ce stadiu mai este relaţia sa cu Salman Khan

28 iulie, 2021
1 iulia vantur jpg jpeg

Iulia Vântur se află de o perioadă bună în ţară şi nu dă semne că s-ar întoarce în India, ţara în care se stabilise şi unde avea un iubit, pe celebrul actor Salman Khan.

Întoarsă în România pe seama coronavirusului care a făcut prăpăd în India, Iulia şi-a petrecut ziua de naştere printre români. Tocmai de aceea, presa a început să speculeze că relaţia sa de amor ar fi de domeniul trecutului.

Salman Khan este desigur un răsfăţat al presei şi orice mişcare este monitorizată. Sau orice inactivitate. De aceea, media se întreabă: cum de nu se mai văd cei doi presupus îndrăgostiţi şi de ce Iulia Vântur se sărbătoreşte în România, dacă ar avea iubitul în India?

stanga
dreapta
2 iulia vantur2 jpg jpeg
3 iulia vantur si raicu andreea jpg jpeg
4 iulia vantur1 jpg jpeg
1 iulia vantur jpg jpeg
6 iulia vantur3 jpg jpeg
7 iulia vantur4 jpg jpeg

Surse apropiate actriţei românce au dezvăluit pentru WOWbiz.ro că în acest moment, relaţia celor doi este una cât se poate de bună şi că nu s-a pus problema unei despărţiri.

Motivul pentru care Iulia Vântur se află în România este cu totul altul şi ar avea legătură cu obţinerea unei noi vize de lucru pentru următorii 4-5 ani (viză cu intrări multiple pe terioriul Indiei).

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 2016, atunci când Iulia Vântur a stat în România aproape 3 luni pentru că nu a reuşit să-şi rezolve problemele cu viza, în ciuda eforturilor făcute de impresarul ei din India. Conform legii indiene, viza de muncă se încheie pe o durată limitată şi acoperă strict perioada contractului pe care solicitantul trebuie să-l prezinte la ambasada din ţara natală. În cazul Iuliei, situaţia este ceva mai complicată pentru că ea lucrează cu mai mulţi producători, pentru proiecte punctuale.

Înconjurată de prietene, atât online, cât şi offline, Iulia Vântur şi-a aşternut gândurile pe Instagram: ”Cu fetele mele, bunele mele prietene, stâlpii mei de susţinere, puterea mea când obosesc, speranţa mea când sunt derutată, bucuria mea când sunt demoralizată. În fiecare zi, ele mă îmbrăţişează cu bunătate, iubire şi grijă. Sunt binecuvântată că le am alături”, a scris, emoţionant, Iulia Vântur. ”Acestea sunt cele mai valoroase daruri pe care cineva le poate dărui: iubire, prietenie, loialitate şi cinste.”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg