Este Lady Gaga însărcinată? Pozele cu burtica vedetei s-au viralizat

4 iunie, 2024

După ce în weekend a apărut cu o burtică vizibilă printr-o rochie neagră, vestea a circulat prin tot Internetul, toate rețelele sociale.

Lady Gaga jpg

Speculațiile despre sarcină ale lui Lady Gaga au apărut după a purtat la repetiția de nuntă a surorii sale o rochie neagră, strâmtă.

Lady Gaga, Foto X jpeg

Cântăreața a afișat ceea ce pare a fi o sarcină avansată! Lady Gaga este elegantă în această rochie scurtă, cu mâneci scurte, are perle la gât și părul prins în coc. S-a prezentat astfel la reuniunea organizată de sora sa Natali Germanotta din York, Maine, pentru cina repetiției de nuntă, și poartă pe inelar un inel cu diamante.

Autoarea hitului „Rain On Me” a lipsit în ultima vreme de la evenimente, iar la premiera filmului său HBO „Gaga Chromatica Ball” a optat pentru o ținută voluminoasă, care ascunde orice semn de sarcină. Nu același lucru îl putem spune despre rochia neagră.

Diva din ”Gucci”, care are o relație serioasă cu antreprenorul Michael Polansky, a încheiat recent filmările pentru viitorul ei film „Joker: Folie à Deux”, în timp ce lucrează și la noul ei album.

Impresarii artistei au fost contactați de DailyMail pentru declarații oficiale, însă nu au făcut deocamdată niciun comentariu.

În martie 2021, au scris tabloidele, dragostea lui Gaga cu Polansky devenea serioasă și ea și-a exprimat atunci dorința de a întemeia o familie cu el.

În interviul oferit InStyle, unde apare și pe copertă, Lady Gaga mărturisea în 2020 că ideea de a avea copii o încântă.

„Abia aștept să fiu mamă”, a spus ea. „Nu este incredibil ce putem face? Putem concepe un omuleț, apoi îl putem crește. Viața lui depinde de noi.”, spunea interpreta hitului ”Shallow”.

Zvonurile despre o posibilă sarcină au apărut chiar mai demult. Dinainte de a fi văzută în weekend.

Vedeta din „House of Gucci”, care a fost și domnișoară de onoare, a părut mai fericită ca niciodată în timp ce își ajuta sora cu rochia albă de mireasă.

După ceremonie, artista a fost văzută vorbind cu iubitul ei, Michael Polansky, în vârstă de 46 de ani. Acesta purta un costum elegant, negru, având o floare atașată la reverul sacoului. Cei doi au mers la braț până la mal pentru a face fotografii cu tinerii căsătoriți, relatează DailyMail.

Foto: Profimedia & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg