Este miliardar, dar a ajuns să doarmă în această cameră minisculă, fără ferestre. Ce s-a întâmplat cu muzicianul de succes?

8 august, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Când vine vorba despre videoclipuri muzicale, prezentări de modă, concerte sau chiar petreceri de lansare a albumelor sale, acest muzician este cât se poate de extravagant. Probabil şi faptul că a ajuns să locuiască într-o cameră în care de-abia încap un pat de-o singură persoană şi-o valiză este dovada excentricităţii sale. Sau are un motiv întemeiat pentru care trăieşte acum aşa?

Are totul la dispoziţie, dar a ales să trăiască izolat, în condiţii umile. Şi totul pentru o cauză lăudabilă – ca să termine lucrul la cel mai recent album al său. Kanye West – căci despre el este vorba – a postat pe Instagram o imagine cu noul lui dormitor, în care s-a închis până încheie complet Donda West, proiectul lui de suflet, cel de-al 10-lea album al lui, denumit după regretata lui mamă.

Nu există privelişti minunate, de fapt nu există priveşti deloc, având în vedere că încăperea în care-şi face faimosul rapper veacul acum nu are nicio fereastră. Decât un pat simplu, o singură pernă, o valiză cu haine şi un televizor.

Atât se află în încăperea din stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, în care locuieşte West din momentul în care s-a încheiat prima petrecere de lansare a albumului său. Doar că n-a existat niciun album care să fie lansat, pentru că nu-i gata. Înţelegeţi acum de ce trebuia omul să se închidă acolo?

Colaborare perfectă

Cei care administrează stadionul sunt încântaţi să-l aibă pe Kanye West ca musafir permanent... sau, mă rpg, pe o perioadă nedeterminată. De fapt, aceştia au şi denumit temporar, pe social media, stadionul Donda Studio, în loc de Mercedes-Benz Stadium.

Un reprezentant de-ai stadionului a confirmat, această săptămână, pentru CNN că rapperul şi producătorul său muzical şi-au instalat un sudio în clădirea stadionului care are mai mult de 70.000 de locuri.

Albumul lui Kanye era aşteptat cu sufletul la gură de fanii acestuia la petrecerea de ascultare a lui, însă întârzie să fie lansat, cu toate că data de 6 august era dată sigur ca fiind ziua în care să fie lansat albumul Donda West. A trecut 6 august, a venit şi 8 august, când a avut loc ce-a de-a doua petrecere a ascultare a albumului, Kim a fost nevoită să-şi facă din nou prezenţa cu copiii, dar degeaba! Nici la cea de-a doua petrecere de ascultare a albumului, Donda West nu a fost lansat!

Kanye, treci înapoi în cămeruţă şi termină odată albumul!! :))

Foto - Profimedia, Instagram Kanye WestRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg