Este numită ”Eva Braun” a lui Vladimir Putin. Amanta preşedintelui rus este rugată să intervină în conflictul armat

22 martie, 2022
14 kabaeva png png

Apropiaţii o imploră pe Alina Kabaeva să-l convingă pe Putin să înceteze războiul. Va putea iubita liderului de la Kremlin să facă ceva?

Kabaeva se află în pericol de expulzare din Elveţia, dar apropiaţii au început să-i ceară să facă ceva, să intervină pe lângă liderul de la Kremlin ca să oprească războiul şi ca vieţi nevinovate să nu mai piară.

O sursă a declarat în exclusivitate PageSix: ”Prietenele Alinei o imploră să se ducă la Putin şi să-l convingă să încheie războiul. Se pare că preşedintele rus a ajuns în punctul în care nu mai ascultă de nimeni. Poate ar avea ea succes. La Putin se ajunge foarte greu. Este apărat de un sistem de securitate foarte elaborat, iar Alina Kabaeva se teme că dacă ar merge la Moscova, nu ar mai reuşi să plece şi să revină la copiii lor.”

Tot sursa citată a dezvăluit prima dată că iubita preşedintelui rus şi copiii se ascund într-o ţară europeană neutră.

Fosta gimnastă este presupusa amantă a lui Putin, cu care se pare că ar avea patru copii: doi băieţi şi două fete gemene. Preşedintele rus în vârstă de 69 de ani nu a confirmat niciodată.

Copiii se pare că s-au născut în Elveţia şi au paşapoarte elveţiene. Sursa care a vorbit cu PageSix a mai dezvăluit că fosta campioană olimpică medaliată cu aur, în vârstă de 38 de ani, ar avea mai multe paşapoarte, sub mai multe nume şi cetăţenii.

Cât despre situaţia din Elveţia, mai bine de 50.000 de persoane au semnat petiţia pentru ca amanta lui Putin să fie expulzată din Elveţia, unde se presupune că e pusă la adăpost, împreună cu copiii. Se pare că aceştia s-ar afla sub ocrotirea unui loial de-ai lui Putin, într-o cabană luxoasă, aproape de graniţa cu Franţa.

În timp ce guvernul elveţian susţine că nu deţine informaţii solide conform cărora Kabaeva s-ar ascunde în Elveţia, persoana care a făcut declaraţiile sub protecţia anonimatului a explicat: ”Alina poate călători cu diverse nume sau paşapoarte. Zboară cu avioane private şi nu ar risca niciodată să călătorească sub numele său real.”

Mai mulţi cetăţeni din Ucraina, Rusia şi Belarus au făcut apel la Confederaţia elveţiană printr-o petiţie care are titlul: ”Puneţi-o pe Eva Braun în legătură cu Führer-ul său”. În felul acesta, fosta gimnastă este comparată cu celebra parteneră de viaţă a lui Adolf Hitler.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg