Este oficial! Cele două staruri au renunţat la divorţ!

4 iulie, 2016
Megan Fox & Brian Austin Green Out With Their Kids In Studio City jpeg

Nici nu ne-am fi aşteptat la altceva! La aproape un an de când au anunţat că s-au despărţit, cele două staruri au decis să renunţe la procesul de divorţ şi să mai acorde o şansă mariajului lor.

Nu, nu este vorba despre Ben Affleck şi Jennifer Garner, deşi aşteptăm şi-n cazul lor o astfel de decizie, ci despre Megan Fox şi Brian Austin Green, care urmează să devină părinţi a treia oară şi care au decis să rămână împreună.

Megan şi Brian au decis să rămână căsătoriţi

Deşi existau zvonuri cum că cei doi s-au împăcat, mai ales că locuiesc împreună şi că mai sunt doar câteva săptămâni până vor deveni părinţi, iată că de abia s-a confirmat vestea că cei doi au renunţat la divorţ.

De fapt, o sursă apropiată cuplului a declarat că de-abia acum câteva zile cei doi au oprit procedurile de divorţ. ”S-au înţeles bine în ultima vreme şi sunt fericiţi. Aşteaptă ca bebeluşul nr. 3 să-şi facă apariţia”, a declarat respectivul apropiat.

Sâmbătă, cei doi au luat masa cu copiii lor

Brian şi-a dorit ca Megan să se răzgândească în privinţa divorţului

Brian şi Megan au tot fost văzuţi în ultima vreme împreună. Chiar şi sâmbătă, cele două staruri şi-au scos copii, Noah şi Bodhi, la un prânz în oraş.

Noah, îmbrăcat într-o rochiţă

Ciudat este că-n aceste imagini surprinse de paparazzi, Noah, unul dintre băieţeii celor doi, apare îmbrăcat într-o rochiţă de prinţesă. De altfel, nu e singurul băiat cu părinţi celebri care apare îmbrăcat în haine de fetiţe. Amintim că şi Jackson, fiul adoptiv al lui Charlize Theron, purta zilele trecute o rochiţă. Şi să nu mai vorbim despre Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie, care preferă să fie tratată ca un băieţel.

foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg