Este una dintre cele mai mari valori ale României, dar nu are urmaşi. De ce nu are copii Rodica Popescu Bitănescu?

18 ianuarie, 2019
1 rodica popescu bitanescu de ce nu are copii jpg jpeg

Are 80 de ani şi o poveste de viaţă demnă de un film ori de o carte, pe care tot ”ameninţă” că o va scrie. Un singur aspect al vieţii sale nu este ştiut de către publicul larg: motivul din spatele deciziei de a nu avea copii!

Are 53 de ani de când este actriţă la Teatrul Naţional din Bucureşti şi aproape 20 de când este şi dramaturg şi regizor. Cu un zâmbet molipsitor, o energie şi o sinceritate debordante, Rodica Popescu Bitănescu a reuşit să se impună de-a lungul carierei sale drept una dintre cele talentate, căutate dar şi îndrăgite actriţe din România.

image

Totuşi, a încercat, pe cât se poate, să ţină departe de ochii curioşi ai lumii viaţa ei personală. Deşi este de notorietate că e căsătorită cu Mircea Bitănescu de mai bine de 45 de ani, motivul din spatele deciziei cuplului de a nu avea copii este încă necunoscut publicului larg. Cel mai recent, actriţa a atins acest subiect într-un interviu anul trecut, acordat televiziunii Antena 3.

image

Întrebată fiind de ce nu are copii, marea actriţă în vârstă de 80 de ani a dat un răspuns evaziv, mulţumindu-se să spună că există, într-adevăr, un motiv, dar că acesta este păstrat în intimitate deocamdată. ”Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu", a spus actriţa într-un interviu, anul trecut.

image

Cu toate acestea, anterior, actriţa a fost mai deschisă vizavi de acest subiect şi a ţinut să precizeze că nu este vorba că nu şi-a dorit copii. ”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, declara Rodica Popescu Bitănescu în 2014.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg