Este una dintre cele mai stilate Prime Doamne, dar Melania Trump trebuie să facă faţă unei presiuni extraordinare. Despre ce este vorba?

3 octombrie, 2017
melania trump png

Ea este una dintre cele mai apreciate Prime Doamne din punct de vedere vestimentar, mereu îmbrăcată după ultimele tendinţe în modă şi conform protocolului, rareori criticată pentru alegerile sale vestimentare puţin extravagante. Cu toate că este cea mai importantă femeie din Statele Unite ale Americii, arată impecabil, iar prezenţa sa este de multe ori lăudată, ei bine, Melania trebuie să facă faţă în fiecare zi unei presiuni enorme venită din partea criticilor de modă, dar şi a oamenilor de presă care îi urmăresc şi analizează fiecare gest, mişcare sau cuvânt. La primele sale apariţii în calitate de Primă Doamnă chiar se comporta uşor nenatural, tocmai din cauza acestei presiuni mediatice care o făcea să-şi gândească fiecare mişcare. Este firesc, deoarece orice pas greşit pe care l-ar face soţia lui Trump ar putea reprezenta un motiv de critică.

Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump au fost gazde pentru prim-ministrul Thailandei, Prayut Chan-o-cha, şi soţia sa, Chan-o-Cha.

Puţini ştiu câţi oameni se află în spatele Primei Doamne a Statelor Unite. Ei bine, ieri, cu ocazia întâlnirii dintre Melania şi Donald Trump şi prim-ministul Thailandei şi soţia sa, Prayut Chan-o-cha şi Doamna Naraporn Chan-o-cha, la Casa Albă, am putut vedea câţi ochi stau ţintă pe cei mai importanţi oameni din politică, în fiecare zi. Şi acest număr este relativ mic, în comparaţie cu evenimentele de amploare, întrunirile pe plan politic, care adună zeci de oameni importanţi şi sute de jurnalişti.  Ei bine, deşi îmbrăcată după ultimele tendinţe în modă şi instruită să se comporte ca o soţie model de preşedinte, Melania trebuie să facă faţă privirilor insistente a zecilor de jurnalişti şi a milioanelor de oameni care o urmăresc în direct din faţa televizorului.

A purtat o rochie din cea mai recentă colecţie Alexander McQueen.

Este adevărat că ea, Donald şi cam toţi oamenii politici sunt învăţaţi să facă faţă unei asemenea presiuni şi, la fel de adevărat este că Melania Trump se descurcă din ce în ce mai bine în astfel de situaţii. Dacă la începutul mandatului soţului său, sau chiar încă din campania electorală, era puţin mai stângace, după atâtea întâlniri importante şi discursuri ţinute de Prima Doamnă, aceasta este din ce în ce mai încrezătoare în propriile forţe şi în puterea sa de convingere.

La capitolul stil stă excepţional, căci ieri, ea şi Donald au fost gazde la Casa Albă pentru oficialii thailandezi, iar pentru această ocazie Melania a bifat încă o creaţie din colecţia de primăvară a brandului Alexander McQueen. Soţia lui Trump a purtat o rochie care face parte din colecţia lansată zilele astea la Săptămâna Modei de la Paris. Nu este pentru prima dată când Melania poartă hainele unor branduri celebre chiar înainte de lansarea colecţiilor respective - în septembrie a purtat o rochie din noua colecţie Calvin Klein, imediat după lansarea acestui model la Săptămâna Modei de la New York.

Ei sunt doar câţiva dintre oamenii care stau cu ochii pe Prima Doamnă a Americii.

Melania a optat pentru o rochie fără mâneci, peste genunchi, dintr-un material în degrade, model folosit în această perioadă de o mulţime de case de modă celebre. A completat ţinuta cu o pereche de pantofi stiletto din piele de un galben prăfuit, creaţie Louboutin şi, astfel a făcut faţă cu brio presiunii din spatele său - zecile de reporteri şi fotografi îndreptaţi cu aparatele de fotografiat, camerele de filmat şi  microfoanele către ea şi celelalte 3 persoane din faţa sa - Donald şi oaspeţii săi din Thailanda.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg