"Eşti bătrân şi gras!" Johnny Depp, jignit de Amber Heard. A început războiul! Sora actorului face acuzaţii grave

13 aprilie, 2022
5 amber2 jpg jpeg

Sora lui Johnny Depp a depus mărturie în procesul  pe care starul i l-a intentat lui Amber Heard pentru defăimare .

Femeia a vorbit despre copilăria lor grea şi mama abuzivă, dar şi despre relaţia actorului cu fosta soţie, Amber Heard. Christi Dembrowski, în vârstă de 61 de ani, a fost chemată de echipa lui Depp să depună mărturie, marţi, şi a povestit juriului despre creşterea lor în Lexington, Kentucky şi modul în care au interacţiont cu cei doi părinţi Betty Sue Palmer şi John Christopher Depp.

„Tatăl a fost un om bun, răbdător, iubitor, blând. Mama noastră era opusul, încordată, nervoasă, anxioasă, furioasă”, a spus ea, adăugând că părinţii lor aveau „două personalităţi complet diferite”. Betty Sue şi John Depp au divorţat în 1978, când Johnny avea 15 ani, iar Christi 18.

„Tata nu a reacţionat niciodată când mama l-a lovit sau a ţipat la el”, a spus Dembrowski. „Practic, el o lăsa să ţipe şi o scotea afară. El a încercat întotdeauna să păstreze pacea.

Depp se uita în podea în timp ce sora lui vorbea. Starul părea să fie profund mişcat de toate acele detalii despre copilăria lor traumatizantă.

Întrebată dacă au existat ocazii în care Heard nu a fost drăguţă cu Depp, Dembrowski a spus că a existat una care i-a rămas cu adevărat în minte.

Erau la biroul lui Depp şi cei de Christian Dior au sunat spunând că sunt interesaţi să lucreze cu Depp. „Johnny i-a spus lui Amber , iar ea a reacţionat ca şi cum ar fi fost neîncrezătoare şi a fişat un fel de dezgust. <<De ce ar vrea Dior să facă afaceri cu tine? Ei militează pentru clasă şi stil şi tu nu ai stil>> A tratat jignitor acel moment. Acea insultă a rămas acolo”

Insultele nu le-au ocolit însă relaţia. Heard nu folosea cuvinte de laudă nici atunci când vorbea despre aspectul fizic al lui Depp. Dembrowski susţine că îl numea„un bărbat bătrân şi gras”.

Christi a recunoscut că încă lucrează îndeaproape cu fratele ei şi a fost numită în trecut „managerul său personal”.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru un articol din ziar în care actriţa spune că a fost agresată.

În timpul procesului, avocaţii lui Depp au susţinut că „numele lui este asociat cu o minciună”, adăugând că actriţa a început să îşi joace rolul vieţii atunci când a susţinut că Depp o abuza. "Ea trăieşte şi respiră această minciună de ani de zile. Şi s-a pregătit să ofere spectacolul vieţii ei în acest proces. Dar acest proces este despre dovezi, despre reputaţia unui bărbat".Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}