„Eu i-am învăţat pe toţi iubiţii mei cum să facă sex”. Ce actriţă de la Hollywood e „Profa de sex”?

30 iulie, 2021
1 eva longoria 1 jpg jpeg

Este una dintre cele mai frumoase şi mai apreciate vedete de la Hollywood, o femeie care ştie ce vrea atât în carieră, cât şi în viaţa sa intimă, de la alegerea bărbatului care s-o facă fericită, la micile plăceri pe care şi le îngăduie în dormitor. Faimoasa brunetă nu s-a ruşinat niciodată să vorbească despre sex. Despre cine este vorba?

Nu numai o dată a ţinut actriţa să ne dezvăluie secrete despre viaţa ei privată şi presa din întreaga lume a ascultat fiecare cuvinţel pe care ea l-a rostit cu privire la jocurile sexuale pe care le preferă sau orgasmele pe care le are. Este nimeni alta decât Eva Longoria, care a recunoscut să nu e deloc străină de jocurile sexuale.

Starul din Neveste disperate a declarat că îi place să fie legată în timp ce „un iubit înalt, brunet şi atrăgător mă foloseşte” pentru plăcerile lui sexuale, în timp ce ea încearcă să scape. Vedeta nu are nicio problemă să vorbească despre tot ceea ce se întâmplă în dormitorul ei - „Am fost legată cu eşarfe de mătase. E foarte sexy să fii supus, pentru că te vulnerabilizează enorm, te face să te predai fără doar şi poate partenerului tău.”

Actriţa susţine că le-a dat tuturor bărbaţilor cu care s-a iubit lecţii despre sex, în ciuda faptului că a fost, de multe ori, ghinionistă în dragoste. “Mi-aş dori ca bărbaţii să ştie cum să atingă femeile. Eu i-am învăţat pe toţi iubiţii mei cum să facă sex, deşi, de fiecare dată când fac asta, ei mă părăsesc şi se duc pregătiţi să ofere plăcere altei femei”, a dezvăluit Eva.

Sexual e natural

Longoria consideră că sexul este natural şi trebuie să ne bucurăm cu toţii de el, lucru pe care ea a încercat să-l facă încă de la început: „Am vorbit despre vibratoare şi epilări braziliene într-un interviu publicat într-o revistă de femei. Eu am avut primul meu orgasm abia la 26 de ani. Şi asta datorită unui vibrator. Când am oferit acel interviu, le-am recomandat femeilor să-şi facă, măcar o dată în viaţă, o epilare inghinală braziliană. Sexul se simte cu totul altfel atunci şi vor vrea, cu siguranţă, să se epileze total iar şi iar...”, a conchis actriţa.

Cu altă ocazie, Eva a mărturisit că nici plăcerea pe care ne-o putem procura singuri nu este deloc exclusă pentru ea, dimpotrivă: „Mie a început să-mi placă sexual abia după ce am început să mă masturbez”, a dezvăluit pentru Contact Music, în 2005. ”Mi-e ciudă că n-am descoperit-o mai devreme! Toată lumea ar trebui să se masturbeze!”

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}