Eva Longoria, frumoasa de la Cannes. Cu ce ținute spectaculoase și-a încântat fanii

23 mai, 2024

O superbitate de femeie, actrița se simte pe Croazetă ca pește în apă. Ca de fiecare dată la Cannes, Eva Longoria se întrece pe sine însăși.

Eva Longoria, GettyImages (2) jpg

Celebrul Festival de Film de la Cannes este în plină desfășurare, atrăgând actori, modele și fashioniste în Franța, pentru acest eveniment prestigios.

Printre cei prezenți se numără simbolul mexicano-american Eva Longoria, care a sosit pe pământ francez cu o gamă largă de rochii pentru covorul roșu, gale și evenimente de sărbătorire a cinematografiei.

Eva Longoria, care și-a anunțat recent cea de-a doua carte de bucate, My Mexican Kitchen, a arătat uimitor în ținute care îi pun în valoare fizicul și uimitorul său stil vestimentar. Iată care au fost cele mai bune apariții ale sale, la petreceri și pe covorul roșu. Bruneta este spectaculoasă, arată mai bine decât oricând.

Acum doi ani, a avut parte de un eveniment marcant. După recunoașterea profesională a Hollywoodului, a venit timpul și pentru recunoașterea socială, din partea aristocrației spaniole. 

Vizitele ei tot mai dese în Spania i-au adus și un mare serviciu: a fost invitată să primească distincția de Dama del Real Cuerpo de la Nobleza de Asturias (Doamna Nobilimii Regale de Asturias).

Eva Longoria, născută în Texas din părinți mexicani, a fost primită în rândul nobilimii spaniole, în semn de recunoaștere a neamului său din această regiune a Spaniei. Distincția i-a fost înmânată în cadrul unei ceremonii solemne, care a avut loc în Catedrala din Oviedo. Însoțită de familie, actrița din celebrul serial de televiziune "Neveste disperate" a participat la eveniment alături de soțul ei, José Antonio Bastón, de fiul ei, Santiago Enrique Bastón, și de prietena sa, María Bravo.

Diva a făcut și un upgrade al carierei și își savurează noul statut, acela de regizor.

Actrița a trecut și în spatele camerei și este foarte mândră de această realizare. Mai cu seamă că femeile latine nu se înghesuie să se afle în această postură, fapt subliniat de însăși vedetă.

Eva Longoria a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în noua postură, de regizor la Hollywood, în timpul unei conferințe de presă la Cannes, anul trecut. „Filmul meu nu a avut un buget redus – nu a fost de 100 de milioane de dolari, dar nu a fost nici de 2 milioane de dolari! Când a fost ultimul film de studio regizat de o femeie latină? Vă zic eu, acum 20 de ani. Nu putem veni doar cu un film la 20 de ani”, a ținut diva să explice.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg