Eva Longoria, parada ținutelor glam la Cannes. Vedeta și-a făcut debutul cu primul film regizat

26 mai, 2023

Una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe ale lumii nu putea lipsi de la Cannes, aici unde a parcurs un întreg maraton al evenimentelor și al petrecerilor strălucitoare.

Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg

Ca de obicei, Eva Longoria are o garderobă vastă, cu care a făcut furori la festival. Ingenuă, jucăușă sau sexy, actrița pare că poate întruchipa orice tip de femeie fatală.

Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (6) jpg

A făcut un adevărat tur de forță, în ținutele sale super glam. Fie că a ales o rochie neagră sobră, o rochie neagră sexy și transparentă, o rochie argintie de cocteil sau un costum serios de femeie de afaceri, cert este că Eva Longoria își savurează noul statut, acela de regizor.

Da, actrița a trecut și în spatele camerei și este foarte mândră de această realizare. Mai cu seamă că femeile latine nu se înghesuie să se afle în această postură, fapt subliniat de însăși vedetă.

Eva Longoria a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în noua postură, de regizor la Hollywood, în timpul unei conferințe de presă la Cannes. „Filmul meu nu a avut un buget redus – nu a fost de 100 de milioane de dolari, dar nu a fost nici de 2 milioane de dolari! Când a fost ultimul film de studio regizat de o femeie latină? Vă zic eu, acum 20 de ani. Nu putem veni doar cu un film la 20 de ani”, a ținut diva să explice.

Anul trecut, actrița a mai avut parte de un eveniment marcant. După recunoașterea profesională a Hollywoodului, a venit timpul și pentru recunoașterea socială, din partea aristocrației spaniole. 

Vizitele ei tot mai dese în Spania i-au adus și un mare serviciu: a fost invitată să primească distincția de Dama del Real Cuerpo de la Nobleza de Asturias (Doamna Nobilimii Regale de Asturias).

Eva Longoria, născută în Texas din părinți mexicani, a fost primită în rândul nobilimii spaniole, în semn de recunoaștere a neamului său din această regiune a Spaniei. Distincția i-a fost înmânată în cadrul unei ceremonii solemne, care a avut loc în Catedrala din Oviedo. Însoțită de familie, actrița din celebrul serial de televiziune "Neveste disperate" a participat la eveniment alături de soțul ei, José Antonio Bastón, de fiul ei, Santiago Enrique Bastón, și de prietena sa, María Bravo.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg