Eva Longoria, parada ținutelor glam la Cannes. Vedeta și-a făcut debutul cu primul film regizat

26 mai, 2023

Una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe ale lumii nu putea lipsi de la Cannes, aici unde a parcurs un întreg maraton al evenimentelor și al petrecerilor strălucitoare.

Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg

Ca de obicei, Eva Longoria are o garderobă vastă, cu care a făcut furori la festival. Ingenuă, jucăușă sau sexy, actrița pare că poate întruchipa orice tip de femeie fatală.

Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (6) jpg

A făcut un adevărat tur de forță, în ținutele sale super glam. Fie că a ales o rochie neagră sobră, o rochie neagră sexy și transparentă, o rochie argintie de cocteil sau un costum serios de femeie de afaceri, cert este că Eva Longoria își savurează noul statut, acela de regizor.

Da, actrița a trecut și în spatele camerei și este foarte mândră de această realizare. Mai cu seamă că femeile latine nu se înghesuie să se afle în această postură, fapt subliniat de însăși vedetă.

Eva Longoria a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în noua postură, de regizor la Hollywood, în timpul unei conferințe de presă la Cannes. „Filmul meu nu a avut un buget redus – nu a fost de 100 de milioane de dolari, dar nu a fost nici de 2 milioane de dolari! Când a fost ultimul film de studio regizat de o femeie latină? Vă zic eu, acum 20 de ani. Nu putem veni doar cu un film la 20 de ani”, a ținut diva să explice.

Anul trecut, actrița a mai avut parte de un eveniment marcant. După recunoașterea profesională a Hollywoodului, a venit timpul și pentru recunoașterea socială, din partea aristocrației spaniole. 

Vizitele ei tot mai dese în Spania i-au adus și un mare serviciu: a fost invitată să primească distincția de Dama del Real Cuerpo de la Nobleza de Asturias (Doamna Nobilimii Regale de Asturias).

Eva Longoria, născută în Texas din părinți mexicani, a fost primită în rândul nobilimii spaniole, în semn de recunoaștere a neamului său din această regiune a Spaniei. Distincția i-a fost înmânată în cadrul unei ceremonii solemne, care a avut loc în Catedrala din Oviedo. Însoțită de familie, actrița din celebrul serial de televiziune "Neveste disperate" a participat la eveniment alături de soțul ei, José Antonio Bastón, de fiul ei, Santiago Enrique Bastón, și de prietena sa, María Bravo.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia