Eva Longoria se mărită a treia oară. Iată ce inel a primit!

14 decembrie, 2015
eva jpeg

Mare fericire pentru seducătoarea actriţă de 40 de ani, care a anunţat oficial logodna cu frumosul ei iubit, Jose Antonio Baston. Fostul star al serialului “Neveste disperate” a scris pe Instagram marea veste: “Ei bine, s-a întâmplat asta... #logodită #Dubai #fericire”, drept comentariu la o fotografie în care cei doi se sărută.

Inelul cu care afaceristul de 47 de ani a cerut-o în căsătorie este de-a dreptul superb, părând a fi unul masiv cu rubin.

Eva Longoria şi Jose Antonio Baston s-au aflat weekendul acesta în Dubai pentru a participa la Global Gift Gala, în cadrul Festivalului Internaţional de Film 2015. Cuplul logodit s-a bucurat şi de momente romantice, din câte am văzut pe conturile de socializare ale vedetei.

Cei doi s-au logodit în Dubai, weekendul acesta.

Cei doi sunt o pereche de doi ani şi lucrează în acelaşi domeniu. Baston este preşedintele şi directorul pe televiziune şi conţinut în cadrul Grupo Televisa, cel mai mare conglomerat media spaniol. Actriţa de 40 de ani este şi producător a diferite seriale de televiziune, precum “Devious Maids” şi “Telenovela”. Nunta care urmează este a treia pentru ea – a mai fost  căsătorită cu actorul Tyler Christopher din 2002 până în 2004 şi cu Tony Parker din 2007 până în 2011. A treia oară sperăm să fie cu noroc şi pentru totdeauna!Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg