Eva Longoria se răsfaţă cu fiul său la piscină, la reşedinţa lor de vis. Splendida proprietate de 12 milioane de dolari are vedere la lac şi sală de fitness proprie

18 februarie, 2022
1 captureeva2 png png

Eva Longoria trăieşte o viaţă de poveste. Este o nevastă fericită, nicidecum disperată, de data aceasta. Şi o mamă împlinită.

Actriţa a publicat imagini în care se zbenguie în piscină cu fiul său, Santi. Micuţul este adorabil şi seamănă enorm cu mama lui. Eva trăieşte într-un paradis din Beverly Hills, într-o casă absolut superbă, cu vedere la lac, cu sală proprie şi piscină. Fiul său şi al soţului său José Bastón se simte practic tot timpul în vacanţă.

Vedeta de 46 de ani arată splendid, însă nu e de mirare, având în vedere cât de mult sport face. Eva a povestit urmăritorilor săi că oricât de obosit ai fi, nu trebuie să ratezi ora de sport. Fiindcă îţi va da o energie instantanee, pentru care vei fi ulterior recunoscător. Diva a făcut sport în sală, apoi s-a jucat pe săturate cu micuţul Santiago, cu care a făcut câteva poze haioase.

2 captureeva png png

Mândră de corpul său, Eva s-a pozat apoi în costum de baie, mângâiată de razele soarelui pe terasa de vis a proprietăţii magnifice din Beverly Hills, care a costat 12 milioane de dolari. Casa este superb poziţionată, cu vedere la lac şi extrem de luminoasă. Vedeta latino şi soţul său José Bastón locuiesc aici din 2017, iar acum viaţa le este mai frumoasă alături de micuţul lor în vârstă de 3 ani, Santiago Enrique Bastón.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg