Eva şi David Măruţă cântă colinde în prag de sărbători! Copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă sunt deja vedete

23 decembrie, 2020
5 andra si eva maruta colind 3 jpg jpeg

Eva Măruţă şi David Măruţă au demonstrat că se pricep şi la cântat, se pare că o moştenesc pe mama lor celebră! Au lansat două colinde în prag de sărbători, au şi propriile videoclipuri. 

David Măruţă a dat startul, el a filmat primul un colind de sărbători. La 9 ani, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă nu are trac în faţa camerei de filmat, nici măcar în faţa microfonului cu care este obişnuit de mic. Ştim că prezentatorul l-a dus des în emisiunea lui de la Pro TV, l-a lăsat să se plimbe prin platou, să se obişnuiască cu cameramanii, cu tot ce implică o emisiune, atât cu ce vedem noi pe micul ecran, cât şi cu tot ce se petrece în spate. 

Iată că putem să îl admirăm pe David Măruţă acum în postura de cântăreţ. În studio a înregistrat colindul "Rocking Around The Christmas Tree", iar videoclipul a fost filmat într-un decor de sărbătoare, lângă un brad împodobit, lângă cadouri. Poartă şi o ţinută de sărbătoare, viu colorată, potrivită cu mesajul pe care îl transmite. Alături o are şi pe sora lui, pe Eva. Părinţii lipsesc de această dată.

Nici Eva Măruţă nu s-a lăsat mai prejos. La 5 ani, micuţa a demonstrat cât de iubită este de public. Are o mulţime de vizualizări pe Youtube, acolo unde are propriul canal, iar părinţii o surprind în ipostaze inedite, în drumul spre grădiniţă sau la diverse activităţi prin casă. Eva Maria Măruţă este contul ei de Youtube şi are peste 150.000 de urmăritori. Are şi cont de Instagram unde are peste 275.000 de fani. Şi are doar cinci ani!

Iată că o vedem acum într-o ipostază frumoasă de sărbători, alături de Andra. Eva cântă melodia "Who Would Imagine A King" şi stă în braţele Andrei. Se pare că este foarte ataşată de mămica ei.

Eva şi David Măruţă au deja cariere de succes, au fani, deja sunt vedete!

Foto: YoutubeRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}