Evenimente de amploare dedicate lui Michael Jackson, în Bucureşti

29 august, 2010

Michael Jackson este omagiat astăzi în mai multe locuri din Bucureşti. 29 august este ziua în care megastarul ar fi împlinit 52 de ani, iar fanii artistului o vor comemora dansând pe cele mai cunoscute piese ale artistului. Regele muzicii pop va fi omagiat la Bucureşti în cadrul evenimentului "Tribut Michael Jackson - Dancing The Drill". Astfel, peste 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România se vor aduna şi vor dansa pe hiturile "Smooth Criminal", "Dangerous" şi "Billie Jean". Manifestarea dedicată lui Michael Jackson va cuprinde şi "The Drill", un dans inedit numit astfel chiar de către megastar. Tributul, care va avea o durată de aproximativ zece minute, se va încheia cu un dans pe piesa "They Don't Care About Us".

Michael Jackson este omagiat astăzi în mai multe locuri din Bucureşti. 29 august este ziua în care megastarul ar fi împlinit 52 de ani, iar fanii artistului o vor comemora dansând pe cele mai cunoscute piese ale artistului.

Regele muzicii pop va fi omagiat la Bucureşti în cadrul evenimentului "Tribut Michael Jackson - Dancing The Drill". Astfel, peste 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România se vor aduna şi vor dansa pe hiturile "Smooth Criminal", "Dangerous" şi "Billie Jean". Manifestarea dedicată lui Michael Jackson va cuprinde şi "The Drill", un dans inedit numit astfel chiar de către megastar. Tributul, care va avea o durată de aproximativ zece minute, se va încheia cu un dans pe piesa "They Don't Care About Us".

Evenimentul se va repeta în cinci locuri din Capitală: Afi Palace Cotroceni (ora 14:00), Centrul Vechi - strada Eugen Carada (ora 16:00), Parcul Tineretului, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai (ora 17:00), staţia de metrou Piaţa Unirii 1 (ora 18:00) şi Aleea "Michael Jackson" din Parcul Herăstrău (ora 19:30).

Cei care nu pot ajunge la eveniment îl pot urmări live pe mtv.ro şi profm.ro. Prima transmisiune live este din Afi Palace Cotroceni, de la ora 14:00, iar cea de-a doua de la Aleea "Michael Jackson" din Herăstrău, începând cu ora 19:30.

Evenimentul tribut Michael Jackson, susţinut de la ora 19:30 în Parcul Herăstrău, va fi găzduit de Oana Tache de la MTV şi de Nono Semen de la ProFM. La manifestare vor participa invitaţi speciali precum Florin de la HiQ şi Laurenţiu Duţă, doi fani declaraţi ai lui Michael Jackson.

Michael Jackson s-a născut în 29 august 1958 şi a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.