Excentrici Retro

21 decembrie, 2011

Elvis Presley Despre Regele Rock’n’roll se ştie că respira extravaganţe. Nu degeaba el e azi simbolul Las Vegasului. Lui Elvis nu i se refuza niciun moft.

Elvis Presley

Despre Regele Rock’n’roll se ştie că respira extravaganţe. Nu degeaba el e azi simbolul Las Vegasului. Lui Elvis nu i se refuza niciun moft. Avea chef de un anumit tip de sandviş, cu unt de arahide, jeleu de grapefruit şi bacon, aşa cum numai un restaurant de 5 stele din Denver îl putea face? El şi prietenii lui luau avionul în toiul nopţii, din Memphis până-n Denver, ca să-şi facă pofta. Una dintre extravaganţele pentru care a rămas în istorie e însă Cadillacul său, placat în interior cu aur solid de 24 de carate şi suflat la exterior cu praf de perle şi diamante, pe care a cheltuit 100.000 de dolari (o sumă uriaşă în anii ’60) şi pe care l-a găsit într-o dimineaţă dublu placat cu... urmele de ruj ale fanelor!

Prinţesa Diana

Un fashion icon născut dintr-o pasiune nebună pentru shopping, dezvoltată (şi) din disperarea unei căsnicii eşuate, Lady Di ajunsese să cheltuiască 3.000 de lire sterline pe săptămână pe haine şi accesorii. La zece ani de la nunta cu Prinţul Charles, Diana adunase astfel cu uşurinţă o garderobă cu 750 de outfituri în valoare de un milion şi jumătate de lire sterline (printre acestea, 100 de rochii de seară şi 350 de perechi de pantofi). Supuşii săi n-au judecat-o însă, căci Prinţesa era în egală măsură darnică şi preocupată de acţiunile caritabile.

Michael Jackson

Despre el şi ciudăţeniile sale s-au scris tone de articole. Cheltuia atât de mult încât, la moartea sa, megastarul lăsase în urmă datorii de 400 de milioane de dolari. Michael a administrat banii ca un copil în Ţara Minunilor, aruncând zeci de milioane de dolari pe amenajarea ranch-ului Neverland, cu două linii de tren, o grădină zoologică, un parc de distracţii şi propriul departament de pompieri. Iar ca un detaliu grăitor despre felul cum cheltuia, Michael a cumpărat în total 75 de maşini de-a lungul vieţii.

Solistul formaţiei Queen a rămas în istoria muzicii ca cel mai fermecător excentric gay. Era un shopaholic. Prietenii lui spun că avea un fetiş pentru shopping şi pentru arta japoneză. Odată, Freddie a închiriat uriaşul complex comercial Shibuya Seiba, din Tokyo, pentru a-şi putea face cumpărăturile în tihnă – şi a cheltui, bunăoară, sute de mii de lire sterline într-o singură zi pe nişte tacâmuri pictate manual, piese de anticariat de altfel. Cât despre petrecerile sale flamboaiante, Freddie îi uluia pe toţi. La împlinirea vârstei de 41 de ani, a cheltuit lejer 200.000 de lire sterline pe organizarea unui party sălbatic în Ibiza, închiriind un avion pentru a-şi aduce prietenii din Marea Britanie şi comandându-şi un tort înalt de şase metri.

A fost cea mai costisitoare Primă Doamnă din istoria Americii. Cheltuia peste 30.000 de dolari anual numai pe haine, ceea ce pentru o soţie de preşedinte american, în anii ’60, era scandalos. De altfel, Jacqueline a reuşit să-l scoată din minţi cu sumele pe care le arunca în aer şi pe cel de-al doilea soţ al său, magnatul Aristotel Onassis.

Regina bijuteriilor are o istorie mult mai vastă de extravaganţe. Printre acestea, uluitoarele sale nunţi. Opt la număr. Începând chiar de la prima, cu Nicky Hilton, care a lăsat Hollywoodul cu gura căscată. Şi până la ceremonia care a legat-o de cel de-al şaptelea soţ, Larry Fortensky, în 1991, pe când ea avea 59 de ani, iar el era mult mai tânăr. Tot show-ul a costat două milioane de dolari!Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg