Excentricitate dusă la extrem. Artistul s-a tatuat negru în zona bustului: ”E cât se poate de permanent!”

21 februarie, 2024

Ne amintim cu toții vremurile când Michael Jackson a șocat schimbându-și culoarea pielii. Din negru, a devenit alb. Ei bine, moda pare să se schimbe, din ce în ce mai mulți albi vor să fie negri.

Machine Gun Kelly & Meghan Fox, Getty Images (1) jpg

Un astfel de exemplu este Machine Gun Kelly, care și-a prezentat recent cel mai nou tatuaj. Mai degrabă, putem spune că s-a colorat, nu că s-a tatuat, având în vedere complexitatea ”operei de artă” pe piele.

Machine Gun negru jpg

Artistul a fost deja acuzat de fanii săi că vrea să ”devină negru”.

Machine jpg

Fanii Machine Gun Kelly deplâng pierderea tatuajelor artistului pe care le avea pe piept inspirate din Cleveland, în timp ce alții îl acuză că vrea să fie negru, după ce a dezvăluit masivul desen corporal din zona bustului.

Rapperul „Bloody Valentine” nominalizat la Grammy și-a arătat noua creație marți pe Instagram, un desen extins care practic i-a înnegrit întregul piept! Inclusiv mameloanele și o zonă generoasă a brațelor. Practic, este ușor bicolor și, potrivit Machine Gun Kelly, găselnița este cât se poate de permanentă!

Tatuajul extins a fost creat de Roxx și Cats, doi artiști consacrați în arta tatuajului, ”recunoscuți la nivel mondial pentru faptul că execută doar lucrări negre, iar experiența lor cumulată numără 50 de ani!”, potrivit site-ului lor oficial, scrie The New York Post.

MGK a declarat că tatuajele pe care le avea deja nu mai rezonau cu mentalitatea sa și că erau „haotice”. Mai mult, a dezvăluit că noul look a fost realizat „doar cu scopuri spirituale”, a scris Machine Gun Kelly pe Instagram. Și și-a etichetat artistul cu care acest tatuaj a fost realizat. Roxx nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns comentariului: ”Cu mare plăcere, ești campion, arăți minunat!”

MGK, al cărui nume real este Colson Baker, iată că duce această artă la alt nivel. Modelul de pe corpul artistului a fost prezentat și pe pagina artistului tatuator, cu mențiunea: ”MGK, artă cu el, n-am întâlnit pe cineva mai dur.” 

Foto: Getty Images & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg