Excese şi fetişuri VIP. Ce obsesii şi obiceiuri ciudate au starurile?

19 septembrie, 2017
0000000000 jpeg

Simt plăceri intense atunci când iau contact direct cu anumite... obiecte. Aceste vedete au recunoscut că viaţa lor se întârte în jurul fetişurilor mai puţin obişnuite pe care le au. Iată pentru ce anume au făcut o pasiune nebună vedetele din showbiz-ul american!

Matthew McConaughey – excitat de mâncare

image

Actorul este nu numai gurmand, ci şi un bărbat care consideră că mâncarea este un adevărat afrodisiac. Nimic rău în asta, însă individul parcă a dus lucrurile prea departe: “Mâncarea e foarte sexy! Câteodată, când gust ceva foarte gustos, simt aşa nişte fiori pe şira spinării... încât trebuie să mă opresc şi să iau o pauză.” Specialiştii denumesc aceste senzaţii sitofilie, adică cunoşterea unor plăceri intense atunci când consumăm alimente. Ulala, nici nu ne putem închipui ce “orgii” au loc în bucătăria lui McConaughey!

Johnny Depp – pasionat de hainele femeieşti

image

Având în vedere personajele dramatice pe care alege să le interpreteze pe marele ecran, e limpede că actorul adoră partea mai teatrală a meseriei lui, care include şi costumele de orice fel. De fapt, starul hollywoodian a recunoscut că, în viaţa de zi cu zi, are un interes mărit pentru piesele vestimentare ale femeilor. Nu într-atât încât să le poarte, însă destul de mult încât să ia contact cu ele în mod repetat. “Mi s-a întâmplat nu numai o singură dată să mă furişez în dressingul unei femei şi să-i admir pantofii şi dresurile. Pur şi simplu, am dezvoltat acest obicei de care nu mai pot scăpa…”, a mărturisit Depp.

Jennifer Lawrence – înnebunită după... bureţi

image

E frumoasă, faimoasă, bogată şi râvnită de întreaga populaţie masculină a planetei! Ce-am avea să-i reproşăm divei blondine?! Poate obsesia ei pentru bureţi! Da, da, aţi citit bine! Actriţa e înnebunită după bureţi, fie ei de baie sau de bucătărie. Şi, ca să vedeţi că nu am inventat noi asemenea preferinţe ciudate ale lui Jennifer, vă invităm să aflaţi ce a mărturisit chiar ea, în Vogue, în 2013.

“Când ştiu că am bureţi noi în casă, mă trezesc în ziua aia mai drevreme decât de obicei.” Tot ea a recunoscut că bureţii i-au distrus relaţia amoroasă cu Nicholas Hoult: “El nu mi-a acceptat niciodată cu adevărat bureţii. Stăteam în bucătărie, într-o bună zi, şi i-am spus, în timp ce storceam un burete ud şi spumos în mână - <Uite, acesta este unul dintre lucrurile care stau în calea fericirii noastre…>.”

Katy Perry – obsedată de dantura sa

image

Imaginea unui superstar este cât se poate de importantă. De fapt, poate deveni o adevărată obsesie dacă te laşi dus de val şi, de fapt, de presiunea tuturor să arăţi brici 24 de ore din 24. Iar asta i se întâmplă şi frumoasei cântăreţe, care se pare că a devenit obsedată de dantura sa. Katy vrea să se asigure că are tot timpul dinţii albi şi desăvârşiţi şi, drept urmare, poartă o periuţă de dinţi cu ea oriunde merge şi îşi perie dantura de mai multe ori pe zi. De prea multe ori, susţin specialiştii care ridică un semnal de atenţionare asupra acestui gen exces care nu poate fi decât dăunător smalţului danturii şi, mai ales, gingiilor.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg