EXCLUSIV Adrian Enache, despre fiica lui, Diana: "Se va îndrăgosti de un nonconformist"

29 octombrie, 2018
1 diana si adrian enache 3 jpg jpeg

Aflaţi în platoul OK! TV, artistul şi fiica lui au făcut dezvăluiri în premieră.

Adrian Enache şi fiica sa, Diana, au fost invitaţii emisiunii "E OK să fii vedetă?"

Întrebată de Dana Săvuică dacă e "fata lui tata", Diana Enache a răspuns dezinvolt şi plină de umor: "Suntem rude şi atât!".

"E un tată foarte modern, foarte actual, foarte open minded, liberal până într-un punct - vorbim de ora de venit acasă. Asta din cauza evenimentului nefericit prin care am trecut, dar şi din cauza carierei care nu se construieşte cu nopţi pierdute cu gaşca. Dar, într-un final, cădem de-acord şi înţelege şi el că trebuie să mai petrec şi eu, mai şi dorm, mă duc şi la cântări."

"M-a învăţat să pun accentul pe esenţă, nu pe aparenţă în viaţă şi să fiu "adevărată", adică să nu mă las condusă de societatea asta în care falsitatea primează şi oamenii s-au schimbat foarte mult, relaţiile dintre ei nu mai sunt atât de reale cât ar trebui să fie. Şi, în general, să fac ceea ce simt întotdeauna, să nu ţin cont de părerea altora şi să îmi aleg bărbatul în funcţie de ceea ce simt, şi nu pe interes - deci pură dragoste, ăsta a fost sfatul".A

Adrian Enache crede că fiica lui "nu se va îndrăgosti niciodată de un vagabond, se va îndrăgosti de un tip nonconformist". Cât despre tinerii cu care şi-a dat până acum întâlnire Diana, artistul spune că "îi ştiu, pentru că sunt copiii unor personalităţi, îi ştiu fără să vreau, aşa a fost conjunctura. Şi tocmai de aceea nu a rezistat, pentru că Diana este cea care spune "Nu mă interesează cine sunt părinţii, mă interesează cine eşti tu" - pentru că nici ea, la rândul ei, nu este fata lui Adrian Enache. Să ştii că e foarte personală şi are o atitudine şi o personalitate foarte bine conturate şi de aceea sunt foarte mândru că am reuşit s-o fac să înţeleagă că, în viaţă, e important să fii tu ceva."

Iată şi explicaţia Dianei: "Noi, copiii ăştia de vedete, suntem catalogaţi ca fiind mai superficiali, ca fiind genul acela de copii care cred că li se cuvine totul, că avem ultimul cuvânt. Nu, eu personal nu sunt aşa. Am mai cunoscut persoane care sunt ca mine, normale, şi persoane cu aere, ca să zicem aşa. Dar nu ăsta a fost motivul despărţirilor."

La rândul lui, şi pe Adrian Enache îl mai încurcă faima personală: "Nu-mi mai pot permite să mai merg cu fiică-mea la cumpărături prin mall, deşi îmi doresc, pentru că lumea ne opreşte pentru poze, se uită la ce cumpărăm, comentează... Şi atunci ne-a răpit această plăcere şi, uite, nu e bine întotdeauna să fii o personalitate."

Uite ce dezvăluiri au mai făcut Diana şi Adrian Enache la OK! TV:Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg