Exclusiv! Află declarațiile lui Maluma despre România și concertul de la Neversea

8 iulie, 2024

Maluma a susținut un show grandios la Neversea în fața unui public numeros, de peste 75 000 de oameni, un număr record de participanți. 

Artistul a fost impresionat de primirea caldă cu care a fost întâmpinat și a spus că regretă că nu a venit mai devreme la Neversea și în Constanța, pentru că s-a bucurat de momente speciale și de multă iubire din partea fanilor. 

Maluma la Neversea 1 png

Columbianul iubit și apreciat de milioane de fani din întreaga lume a creat amintiri pentru o viață întreagă participanților, a vorbit despre bucuria de a fi pentru prima dată la Constanța în fața unui public atât de numeros. Hiturile care l-au transformat în cel mai iubit artist de reggaeton din lume au putut fi ascultate live și pe plaja Neversea Beach: “Felices Los Quatro“, “Hawai“, “Corazon“, “Vente Pa Ca“ etc. 

Impresionat de numărul mare de oameni venit să-l vadă, Maluma a postat imediat după show pe Instagram o fotografie în care se vedea tot publicul și a scris emoționat “Woooow! Din Medellin în România”. 

Managementul lui Maluma a mulțumit organizatorilor, echipei Neversea, pentru profesionalism și i-au felicitat pentru festivalul extraordinar și pentru modul exemplar în care au gestionat cerințele staff-ului, astfel încât show-ul să fie o reușită. 

“Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi în timpul șederii noastre în România. Aveți un festival extraordinar și o echipă profesionistă care a făcut ca totul să decurgă excelent pentru noi”, a declarat echipa de management a lui Maluma. 

Dovadă a entuziasmului lui Maluma și bucuriei de a fi pe scena Neversea stau toate fotografiile postate de artist pe rețelele sale de socializare în urma concertului, cu mulțumiri adresate fanilor din România. 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, cu peste 10 hituri de peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, are colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna, care l-au propulsat către faima internațională.

Maluma Neversea 5 jpeg

Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa sexy pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. 

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Lora la nunta religioasa cu Ionut Ghenu   Instagram jpg
Monica B si Valeriu G (10) (1) jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
The Pussycat Dolls, Profimedia jpg
Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg
Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg