Exclusiv! Află declarațiile lui Maluma despre România și concertul de la Neversea

8 iulie, 2024

Maluma a susținut un show grandios la Neversea în fața unui public numeros, de peste 75 000 de oameni, un număr record de participanți. 

Artistul a fost impresionat de primirea caldă cu care a fost întâmpinat și a spus că regretă că nu a venit mai devreme la Neversea și în Constanța, pentru că s-a bucurat de momente speciale și de multă iubire din partea fanilor. 

Maluma la Neversea 1 png

Columbianul iubit și apreciat de milioane de fani din întreaga lume a creat amintiri pentru o viață întreagă participanților, a vorbit despre bucuria de a fi pentru prima dată la Constanța în fața unui public atât de numeros. Hiturile care l-au transformat în cel mai iubit artist de reggaeton din lume au putut fi ascultate live și pe plaja Neversea Beach: “Felices Los Quatro“, “Hawai“, “Corazon“, “Vente Pa Ca“ etc. 

Impresionat de numărul mare de oameni venit să-l vadă, Maluma a postat imediat după show pe Instagram o fotografie în care se vedea tot publicul și a scris emoționat “Woooow! Din Medellin în România”. 

Managementul lui Maluma a mulțumit organizatorilor, echipei Neversea, pentru profesionalism și i-au felicitat pentru festivalul extraordinar și pentru modul exemplar în care au gestionat cerințele staff-ului, astfel încât show-ul să fie o reușită. 

“Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi în timpul șederii noastre în România. Aveți un festival extraordinar și o echipă profesionistă care a făcut ca totul să decurgă excelent pentru noi”, a declarat echipa de management a lui Maluma. 

Dovadă a entuziasmului lui Maluma și bucuriei de a fi pe scena Neversea stau toate fotografiile postate de artist pe rețelele sale de socializare în urma concertului, cu mulțumiri adresate fanilor din România. 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, cu peste 10 hituri de peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, are colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna, care l-au propulsat către faima internațională.

Maluma Neversea 5 jpeg

Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa sexy pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. 

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg