Exclusiv! Albertina Ionescu, jobul inedit pe care l-a încercat. Cu ce s-a ocupat înainte de televiziune

20 noiembrie, 2019
1 albertina jpg jpeg

S-a născut într-o familie modestă, aşa că a fost nevoită să îşi câştige primii bani încă din adolescenţă. Albertina Ionescu recunoaşte astăzi că ar fi făcut orice pentru zâmbetul mamei ei.

“Am muncit de mică. La 14 ani aveam deja două joburi. Eram în zona de croitorie, făceam hăinuţe pentru căţei, respectiv băscuţe. Le dădeam consignaţiilor care le comercializau. Întotdeauna, în fiecare lună, cu banii pe care îi primeam îi cumpăram cadouri, bijuterii şi parfumuri, mamei mele, pentru că ştiam că se chinuie atât de mult cu totul. Avea două joburi şi stiam că face totul pentru mine. Îmi doream să îi arăt că o iubesc şi o apreciez foarte mult. Şi tot ce câştigam investeam în bucuria şi în zâmbetul de pe chipul ei”, a mărturist Albertina Ionescu pentru OK.

Treptat, a renunţat la pasiunea ei şi s-a reorientat. “Am fost apoi instructor într-o agenţie de modele pentru cei mici, iar la 18 ani am intrat, printr-o întâmplare, în televiziune. Am mers cu televiziunea şi cu facultatea în paralel. Şi iată că fac asta de 19 ani”.

A trecut prin multe momente grele, dar toate acele activităţi în care era implicată au făcut-o să nu se prăbuşească. “Nu am avut timp să cad. De fiecare dată când eram mai jos cu enegia citeam ceva frumos. Dacă astăzi mi se pare ceva rău, mâine s-ar putea să nu mai fie aşa. Trebuie doar să mă liniştesc şi să iau lucrurile aşa cum sunt, pentru că ele au venit în viaţa mea cu un motiv şi atunci accept asta. Am ajuns în acest punct destul de greu, citind foarte mult, dar ştiu că asta am de făcut”, a mai spus vedeta TVR pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg