Exclusiv! Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au botezat azi cea de-a doua fetiţă FOTO

18 septembrie, 2016
botez2m 0123 jpeg

Zi plină de emoţii pentru cei doi, care şi-au creştinat mezina, pe Ana Raisa.

image

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au botezat astăzi cel de-al doilea copil, Ana Raisa.

Slujba religioasă a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cea mică a fost îmbrăcată ca o mică prinţesă, iar cristelniţa a fost pregătită ca pentru o odraslă princiară, fiind decorată cu trandafiri albi şi roz şi având apă din râul Iordan adusă special de creatorul de modă din Israel - aşa cum a făcut şi la botezul fiicei lui celei mari, Elena Carolina.

Pentru acest eveniment, Alina Sorescu a ales o ţinută semnată Marie Ollie.

După ceremonialul bisericesc, invitaţii au fost poftiţi să petreacă, cu mic cu mare, în cortul elegant de la Aristocrat Events Hall, din zona Pipera.

Aranjamentele florale au fost tot în tonuri de roz, iar meniul şi mărturiile au păstrat tematica grafică de pe invitaţie, o caricatură haioasă cu familia Ciucu.

"Plecând de la desenele animate care îi plac Carolinei în această perioadă, am ales ca temă pentru botez “Zâne şi Prinţese”. De altfel şi mesele din sala petrecerii au avut astfel de nume, aşa că unii invitaţi s-au aşezat la una din mesele Elsa, Ariel, Belle sau Rapunzel. Cromatica am dorit să fie verde fistic, iar florile au fost roz cu alb, cu accente de rosu trandafir”, povesteşte Alina Sorescu, mămica celor două prinţese Ciucu.

Oaspeţii au fost serviţi cu prosciutto, brânzeturi fine, icre de manciuria, somon şi creveţi la grătar cu risotto şi legume, tradiţionalele sarmale, muşchi de vită şi ruladă de curcan, iar candy barul vesel, în tonuri de roz, a fost comandat la Grace Couture Cake.

Copiii (care au fost aproape jumătate dintre cei invitaţi) au avut parte de un program de divertisment pe cinste, pus la punct de o trupă de animatori Gaşca Zurli şi de copiii de la Atelierul de Muzica al Alinei Sorescu.

“Copiii aduc întotdeauna veselie şi candoare. Le-am pregătit micilor invitaţi meniuri speciale aşezate aproape de locul de joacă, un candy bar cu dulciuri irezistibile, un spectacol pe cinste, cu jocuri şi personaje îndrăgite de ei, dar şi un recital cu preferaţii Carolinei, Gaşca Zurli”, povestesc părinţii sărbătoritei.

Părinţii s-au amuzat şi ei, la rândul lor, la colţul artistului desenator care a realizat live invitaţilor caricaturi care să le rămână amintire dintr-o zi desprinsă din poveşti.

Tortul a fost atracţia zilei: “Un carusel în alb, roz şi auriu, potrivit unei petreceri cu prinţese din poveşti. Trebuie să recunosc că în alegerea lui a contat părerea Carolinei, surioara mai mare, care este fascinată de căluţii cu care prinţii le duc călare pe Albă-ca-Zăpada şi pe Frumoasa Adormită.”

Petrecerea a avut parte şi de un moment romantic, oferit de cei doi părinţi emoţionaţi, Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, care au dansat pe melodia lor de suflet, “From this moment on”, a preferatei Alinei, Shania Twain, pe care au dansat şi la nunta lor.

Printre invitaţi s-au numărat şi Helmuth Duckadam împreună cu soţia sa, Alexandra, Oana Roman cu soţul Marius Elisei şi fiica Isabela, Paula Chirilă cu soţul şi fiica sa, Carla, Roxana Ciuhulescu şi Andreea Runceanu (Amadeus) împreună cu familiile lor, Cătălin Măruţă cu fiul David, Dana Rogoz şi Dan Cruceru.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg