Exclusiv! Andreea Bălan, despre primul Crăciun în 4: "O să stăm acasă, în familie"

24 decembrie, 2019
1 andreea balan de craciun jpg jpeg

Andreea Bălan va petrece Crăciunul de anul acesta în familie. Este prima oară când aniversează sărbătorile în 4, alături de comorile sale.

Andreea Bălan a dezvăluit că acest Crăciun este special, este primul în 4. Ea, George Burcea şi cele două fetiţe ale lor vor sta acasă. Mai mult decât atât, cântăreaţa ne-a mai povestit în exclusivitate că ea are parte de ajutor în creşterea fetiţelor, are o bonă, dar vine zilnic şi mama ei. 

"Crăciunul meu era total diferit faţă de cum au crăciunul copiii din ziua de azi. Noi nu aveam acces nici la informaţie, nici la dulciu, nici la portocale, acum copiii din ziua de azi au de toate. Ei nu cunosc lipsurile şi neajunsurile. E complet diferit!

Acum, Crăciunul este minunat şi mă simt completă. Dacă rămâneam la un copil, simţeam că ceva lipseşte. Mi-am dorit doi copii şi mi s-a îndeplinit visul. E greu, e obositor cu doi copii. Cine nu are, nu ştie. Încercăm să privim partea plină a paharului. E greu şi cu gelozia…

Am noroc că de dimineaţă, până la ora trei vine o bonă, e minunatăă şi de la trei vine mama. Tot timpul trebuie să fie doi oameni. E diferenţa mica de vârstă între ele, un om nu face faţă.

Crăciunul nostru o să fie minunat, în 4! Stăm acasă, în familie, apoi de Revelion am concerte.", a dezvăluit artista pentru OK Magazine.Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg