EXCLUSIV Andreea Marin, în lacrimi la amintirea tatălui: "A devenit înger în urma unui atac de cord". Ea e acum promotorul vieţii sănătoase

27 februarie, 2020
1 andreea marin si tatal ei 1 jpg jpeg

Andreea Marin a devenit promotorul vieţii sănătoase. Are un motiv personal pentru care se implică în problemele medicale, sociale. O face cu gândul la părintele ei, la tatăl ei care s-a stins din viaţă în urmă cu patru ani. Pe el nu l-a mai putut ajuta, aşa că a învăţat să le ofere un sprijin altora!

O vedem de la televizor, la diferite emisiuni TV! Are mereu zâmbetul pe buze şi vorbeşte cu drag despre campaniile în care se implică, dar Andreea Marin a trecut şi prin momente mai dificile. Nu i-a fost deloc uşor când, în copilărie, şi-a pierdut mama. A crescut fără sprijinul matern, fără sfaturile mamei, fără căldura ei sufletească. A învăţat atunci să fie puternică, să lupte pentru tot ce îşi doreşte în viaţă.

Cu ambiţie, cu perseverenţă, de ani de zile o vedem în lumina reflectoarelor. A avut parte de-a lungul anilor de momente de bucurie, mai ales când fiica Violeta s-a născut. E o luptătoare care a învăţat din greşeli şi din momente grele. În 2016, Andreea Marin anunţa că şi-a pierdut tatăl. Acum, ea e promotorul vieţii sănătoase. De ce? Exclusiv pentru OK! Magazin, vedeta ne-a declarat: 

"Până la urmă, fiecare om îşi alege misiunile în care simte să se implice. Eu am avut probleme de sănătate, serioase la un moment dat. Unele dintre ele au fost tratate în afara ţării şi nu acasă. Lucrul acesta m-a durut pentru că îmi doresc să existe soluţie pentru orice la noi acasă…când vine vorba de sănătate. Aşa a început să crească în mine acea dorinţă de căutare şi apoi misiunea mea de a scoate la lumină oamenii buni  din medicina românească ce au idei îndrăzneţe pe care vor să le pună în practică."

După spusele vedetei, şi Violeta, fiica ei, este obişnuită cu mersul regulat la medic: E foarte important ce învaţă copiii noştri prin faptele noastre. Ca părinte, dacă ea vede că eu îmi fac cel puţin o dată pe an analizele de sânge, şi pentru ea devine o obişnuinţă. Prevenţia devine o obişnuinţă numai dacă cei mici o văd la noi, părinţii. Dacă nu, li se pare ceva de care trebuie să se teamă, ceva ce intervine doar atunci când eşti bolnav. Nu e normal, e important să avem grijă de noi şi când ne simţim bine.

3 andreea marin despre tatal ei 3 jpg jpeg

La Complexul Multifuncţional Caraiman, vedeta a prezentat un sistem inovator, telemedicina. Aceasta vine în ajutorul tinerilor, dar şi a celor mai în vârstă: 

"Nu contează vârsta. Dacă ai nevoie la un moment dat, fie de prevenţie, fie ai avut câteva simptome şi îţi e teamă că ai putea avea ceva sau ai trecut printr-o operaţie, atac de cord şi vrei să ştii că te recuperezi cu paşi repezi, sub atenţia medicului, vii aici, la complex, în sectorul 1, şi în mod gratuit ţi se ataşează un sistem pe corp, estevorba de nişte electrozi, un apparat mic. Timp de o săptămână, tu îţi trăieşti viaţa normal, iar informaţiile sunt trimise la centru, unde medicii monitoriează totul."

De-a lungul anilor, Andreea Marin a dat o mână de ajutor atât celor din sistemul medical de stat, cât şi din cel privat. Informaţiile oferite de aceasta au ajuns şi au ajutat mulţi pacienţi, mulţi tineri, mulţi bătrâni. Se pare că vedeta caută să le facă mult bine altora, mai ales că la un moment dat ea nu i-a mai putut ajuta pe cei dragi, pe părinţii săi. Vedeta a făcut mărturisirile în lacrimi, semn că îi e tare dor de tatăl ei drag. 

"Tată meu a devenit înger cu puţin timp în urmă, în urma unui atac de cord, deci sunt implicată şi sufleteşte în această poveste. E adevărat şi probabil lucrurile cele mai bune în viaţă le facem când avem o motivaţie personală."

Tatăl a fost precum un stâlp pentru ea, o susţinere necondiţionată şi în clipele de fericire şi în cele de tristeţe:  "Aş vrea ca privindu-mă de acolo de sus, părinţii mei, care nu mai sunt pe pământ, să simtă că au făcut o treabă bună."

8 andreea marin si tatal ei 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}