Exclusiv! Aniversare cu surprize! Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale! Ce a ales micuţa de pe tăviţa pregătită de naşi

21 iulie, 2021
4 diana bart1 jpg jpeg

Fetiţa Dianei Bart a împlinit un an şi s-a ales cu o petrecere ca la carte. 

Prezentatoarea Flash Monden de la PRIMA TV a aniversat-o alături de prieteni pe fiica ei cea mică, Amina, iar emoţiile au curs, mai ales că Maira şi-a luat în serios rolul de soră mai mare. “Când Maira i-a spus surioarei ei mai mici "La mulţi ani, Amînă", şi a pus-o să sufle în lumânare, ne-a topit pur şi simplu! E o bucurie infinită, iar cel mai mult mă bucură că sunt două surori, care se iubesc tare mult. Am ales modelul tortului împreună cu Maira, care a pupat-o de cum s-au trezit şi i-a urat la mulţi an. Toată ziua a îmbrăţişat-o, ea i-a ales şi rochiţa pentru petrecere, a fost tare implicată”, spune Diana.

Vedeta Prima TV i-a rupt şi turta şi fetiţei sale şi a urmărit amuzată care sunt alegerile micuţei.  “A ales banii, cheia de la maşină şi rujul. Sper să iasă ceva bun din toate astea. Maira a ales iconiţa, pixul şi cheia de la maşină”.

1 bart2 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 bart2 jpg jpeg
2 bart4 jpg jpeg
3 bart3 jpg jpeg

Petrecerea aniversară a fost una restrânsă, la o terasă, unde toţi cei prezenţi s-au bucurat de o zi superbă şi de tortul cu…flamingo. “Chiar a fost un tort superb şi admirat de toată lumea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, am ales un flamingo roz, pe lângă frumuseţe, pentru că este o pasăre divină, un simbol al visurilor împlinite”

Imediat după ce au încheiat petrecerea, Diana, Mihai, Amina şi Maira au plecat într-o vacanţă de 5 stele, în Antalya. “Darul nostru pentru fete a fost o săptămână de vacanţă într-un resort pentru familie şi copii din Antalya, unde petrecem acum.  Sunt fericită la superlativ, simt că am făcut totul în viaţă şi nimic nu-mi mai lipseşte. Suntem tare fericiţi, mai ales că avem două fetiţe cuminţi şi dulci. Pe de altă parte, mă simt istovită, este foarte greu, cu tot ajutorul pe care îl am, dar mă ridic de câte ori mă gândesc la fericirea pe care ne-o aduc şi la tot ceea ce urmează în viaţă alături de ele”, spune Diana Bart.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg