Exclusiv! Bebe Cotimanis, povestea pe care nu a spus-o niciodată: "Am lucrat pe şantier!"

3 octombrie, 2019
3 bebe jpg jpeg

A avut multe momente în care a simţit că viaţa îl încearcă mai mult decât trebuie, dar nu a disperat niciodată. Şi-a piedut tatăl în copilărie, aşa că mama a fost cea care a rămas să ducă greul. Ba mai mult, într-un moment al vieţii, a ajuns să lucreze pe şantier.

„Contează să te repliezi după momentele grele, astfel încât să ştii cum să treci peste ele. Am învăţat acest lucru când făceam sport: înainte să sari un gard, să treci peste un obstacol, trebuie să-ţi calculezi mişcările foarte bine. Toţi trecem prin momente grele, dar principalul este cum ne poziţionăm faţă de ceea ce se întâmplă, să fim calculaţi.

Pentru mine au fost doar momentele frumoase, când AM avut bani.. aşa trebuie să le judecăm. Tata a murit când aveam eu 13 ani, iar mama, care făcea croitorie de lux, a crescut trei copii.. o familie de artişti”, mărturiseşte Bebe Cotimanis pentru OK!

stanga
dreapta
1 bebe jpg jpeg
2 bebe1 jpg jpeg

Atunci nu ştia nimic despre pierdere, dar viaţa l-a pus în faţa acestui fapt. „Am simţit această încercare destul de devreme. La 13 ani tata a murit şi nu ştiam multe despre moarte la acel moment. Nu ştiam atunci nici ce înseamnă responsabilităţile vieţii. Am avut însă să mă dumiresc, iar  acum privesc moartea cu o detaşare mai mare”.

În adolescenţă încearcă să se regăsească, iar fiorii iubirii îl determină să ia o decizie necugetată, pleacă de acasă. „Am fugit de acasă la începutul adolescenţei, undeva prin clasa a 11-a. M-am îndrăgostit teribil şi am plecat de acasă vreo doi ani. Nu am plecat departe. Am stat tot în Bucureşti cu prietena mea.  A fost grozavă reacţia mamei mele. M-a întrebat dacă sunt bine şi dacă am unde să stau, evident că o vizitam destul de des’’ , adaugă actorul din serialul Vlad.

2 bebe1 jpg jpeg

Nevoile îl determină să se angajeze, dar ofertele nu sunt multe. „Primul job a fost de lucrător pe şantier, în 1977, imediat după cutremur. Eram controlor tehnic de calitate pentru injectările în grinzi cu răşini epoxidice. Dar nu a fost greu. Consider că aşa a fost să fie”, mai spune vedeta PRO TV.

Regrete? „Nu am! Uitându-mă în urmă, realizez că nu am sacrificat nimic. Consider că tot ce mi s-a întâmplat aşa a trebuit să fie. Aşa mi le-a picurat Dumnezeu. Am un principiu de la care nu mă abat niciodată! Am un singur lucru de făcut în viaţă: să fac primul lucru care îmi iese în cale. Dar nu oricum. Trebuie să-l fac cel mai bine cu putinţă. În rest… îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce-mi dă. Întotdeauna vrei să faci ceva mai mult pentru cei din jurul tău şi atunci când vrei să ai grijă de tine si de sufletul tău nu poţi să ai grijă de sufletul tuturor.. ăsta este singurul regret”, mărturiseşte Bebe Cotimanis pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg