EXCLUSIV Brad Pitt: „Îmi place viaţa mea de-acum”

18 ianuarie, 2012

Actor de primă mână la Hollywood, producător de succes, filantrop, sex simbol şi tată a şase copii, pe care-i creşte împreună cu partenera sa, Angelina Jolie, starul filmului „Moneyball” a acceptat să discute despre provocările sale profesionale şi despre viaţa lui de familie.

Actor de primă mână la Hollywood, producător de succes, filantrop, sex simbol şi tată a şase copii, pe care-i creşte împreună cu partenera sa, Angelina Jolie, starul filmului „Moneyball” a acceptat să discute despre provocările sale profesionale şi despre viaţa lui de familie.

Ce înseamnă pentru tine filmul „Moneyball”? Brad Pitt: Îmi aduce aminte de felul în care am fost educat. Am crescut într-un mediu religios, sănătos, în sânul unei familii iubitoare. Cu toate astea, au existat nişte parametri pe care nu i-am înţeles şi de care m-am îndoit. Abia la maturitate m-am încumetat să încerc noi experienţe. Este vorba despre satanism, care funcţionează de minune: am încheiat un pact şi-acum am succes la Hollywood. Nu chiar. Ideea e că trebuie să încerci tot felul de lucruri pe propria piele şi să-ţi dai astfel seama ce ţi se potriveşte şi ce nu.

Am făcut legătura cu primii mei ani din viaţă. După ce tai „cordonul ombilical”, te trezeşti de capul tău, fără niciun sprijin de nicăieri. Filmele despre sport au succes la public pentru că abordează tema succesului şi a depăşirii greutăţilor. Este în ADN-ul nostru, de-asta îi îndrăgim pe eroii sportivi şi ţinem atât de mult la echipele noastre favorite.

Nu prea. Îmi convine viaţa mea de acum. Nu-mi mai sunt permise scuzele, înţelegi? Sunt responsabil. Nu mai pot da vina pe părinţii mei. Sunt responsabil pentru greşelile şi deciziile mele.

Cred cu tărie că greşelile ne definesc, datorită lor poţi ajunge să te cunoşti cu adevărat. Şi, descoperindu-le, ai parte şi de intimitate.

Încerc, de fiecare dată, să evit întrebările despre viaţa noastră împreună. Dar îţi spun că ea este echilibrată, înţeleaptă şi incredibil de decentă – are toate calităţile! Şi e o mamă minunată pentru copii.

Poate că-mi mai doresc copii. Cel mai probabil. Paternitatea e minunată, reprezintă totul pentru mine. Şi-atunci de ce să ne oprim aici?

De obicei, călătoreşti cu copiii la diverse festivaluri de film sau evenimente. Cum te descurci?

E mai greu să mă descurc cu toţi deodată. Dar ador să-mi petrec timpul cu fiecare dintre ei şi trebuie să recunosc că ei sunt cei mai amuzanţi oameni pe care-i cunosc.

Cred că depinde de tine să realizezi ceva în viaţă. Contează mult şi cum percepi lucrurile. Eu accept aceste condiţii şi încerc să trăiesc cât mai bine acceptând aceste reguli. Totul depinde de mine.

Nu, nu-i ăsta rostul celebrităţii. Dar sunt şi eu om şi mă mai enervez şi eu. Nu contează atât de mult faima sau laudele pe care le primesc. Păstrez întotdeauna o privire de ansamblu. Dar ajungem să adoptăm cu toţii o falsă modestie. Însă nu duce nicăieri. Iar eu întotdeuna mi-am dorit să ajung undeva. Şi asta m-a scos din minţi câteodată, dar m-a făcut, de asemenea, să-mi păstrez sănătatea mentală.

Nu, chiar nu gândesc aşa. Pentru mine contează că am ocazia de-a explora şi alte lucruri şi de-a mă bucura o vreme de această oportunitate.

Fac fiecare pas la timpul său. Însă, în ultima vreme, mă atrag în mod special personajele americane. Mi se pare tare interesantă America în ultimul deceniu. În ceea ce priveşte comediile, îmi pare că tot asta fac de ani de zile. Numai că n-au prea fost amuzante, cred.

E mult mai interesant să intri în pielea unui personaj care face alegeri greşite. Sau să joci rolul unui om cu o experinţă nu atât de vastă, însă care face presupuneri eronate. Situaţiile în care intră un astfel de om şi modul în care încearcă să se descurce constituie o provocare pentru actori. Şi-n asta constă distracţia.

Lucrez cu Angie în fiecare zi, îţi garantez asta! Dar nu în filme, ci în familie.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE